Hogy lehetséges ekkora különbség ikertesók között?
Az hogy egypetejuek vagytok meg nem ok arra, higy tokeletesen egyformak legyetek. Itt jon elo, hogy bar a genetikatok teljesen megyegyezik, de siman lehet nem ugyanazok a genek aktivalodtak egy egy kormoszoman meg jon a kulso kornyezeti hatas es az hogy igenis a viselkedesunk is lehet eltero.
Blablabla...
De csak gondolj bele, ha a genallomanyotokat tekintve azonosak is vagytok emberek vagyunk es gondolkodunk azt meg nem lehet tokeletesen ugyanugy mert annak nem a genetika az alapja hanem a szervezeted az agyad aktuualis mukodese stb.
Monduk ha ennyirw erdekel a tema, nem.kerestek valami tudomanyos kutatast ahol epp egypeteju ikreket keresnek? Persz gondolom nem itthon, de kulfoldon. Vagy menj el tesoddal egyutt egy tok ugyanolyan szemelyisegtesztre ugyanahhoz a pszicholpgushoz es nezzetek meg mit hoz ki, mennyire vagytok hasonlak vagy elteroek.
:-)
"Sokan akik nem ismernek minket, alig, vagy egyáltalán nem hiszik el, hogy ikrek vagyunk."
Ha egypetéjű okrek lennétek, akkor ez nem történhetne meg.
Attól, mert ikrek vagytok nem kell egyformának lennetek.
3 ikerpárból akiket ismerek egyik pár teljesen egymás ellentétei (meg is utánták egymást felnőtt korukra), másik annyira össze van nőve, hogy már röhejes (férfiak), a 3. bár nagyon jóban vannak, de nagyon különböznek
Ők is egy a sok példa közül, miért nem lehet a másság genetikailag belénk kódolva. Pedig sokáig én is ezt gondoltam.
Én most nem tudom mi a probléma?
Két külön ember vagytok, ennyi.
Még a "kétfejű" brit sziámi ikrek Abby és a másik tesó nevét elfelejtettem, akik egy testben élnek, de két fejjel, még ők is sokmindenben különböznek belsőleg egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!