Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért kell a testvéremnek...

Miért kell a testvéremnek ilyen szinten smucignak lennie? 20.F

Figyelt kérdés

20 éves férfi vagyok és van egy 17 éves öcsém megbeszéltük egy ideje már, hogy lemegyünk a Balatonra.

4 óra ez nekünk vonattal jó sok cucc is volt nálunk szóval nyilván első osztályra vettem, hogy ne legyek bent a tömegnyomorban ennyi nekem megért plussz ezer forintot, hogy 4 óráig ne kelljen nyomorognom a tömegben.

Erre meg az öcsém fennhangon mondja, hogy miért oda veszem meg ő biztos nem fogja azt plussz ezer forintot kifizetni inkább a sima menetjegyet veszi meg.

Mondom neki te tényleg ilyen hülye vagy?

Tele lesz a vonat, húgy szagos lesz az egész kocsi és jó eséllyel a cuccaidat se fogod tudni normálisan felpakolni és tarthatod útközben a kezedben órákat, most komolyan ezen az ezer forinton hiszitel amikor a Balatonra megyünk le?

Azt mondja akkor adjam oda neki azt az ezrest.

Megmondtam neki, hogyha ennyire smucig akkor menjen oda és nyomorogjon ha ennyire fáj neki azaz 1000 forint mintha 5000-10000 forintba kerülne.

Aztán most én itt utazom az első osztályon ő meg a simán.

Jól el is cseszte most ezzel az egész hangulatot.

Ráadásul a szüleink is bőven adtak neki pénzt erre a hétvégére azaz 1000 forint nem oszt nem szorzott volna.

2023. aug. 4. 12:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó lehet online vette meg a jegyet ott meg lehet választani szerintem.
2023. aug. 4. 17:35
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Németül:Schmutzig
2023. aug. 4. 17:36
 23/24 anonim ***** válasza:
64%
Nemár. Tényleg?
2023. aug. 4. 23:27
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Hagyni kellett volna menni hadd menjen oda.
2023. aug. 4. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!