Amikor gyerekkorodban a testvéred beteg lett, aggódtál érte, vagy féltél, hogy elkapod tőle?
Figyelt kérdés
2023. aug. 2. 15:16
1/13 anonim válasza:
"aggódtál érte"
Persze.
"vagy féltél, hogy elkapod tőle"
Ha fertőző betegsegről volt szó, persze.
Ez miért vagy-vagy kérdés?
2/13 A kérdező kommentje:
Akkor aggódtál is meg tartottál néha tőle, hogy elkapod. Volt hogy elkaptad tőle?
2023. aug. 2. 15:38
3/13 anonim válasza:
Nem aggódtam érte, csak sajnáltam, és a fertőzéstől sem féltem. Nem voltunk egy betegeskedős család.
4/13 anonim válasza:
Aggódtam, sajnáltam. Attól nem féltem, hogy elkapom.
6/13 A kérdező kommentje:
35
2023. aug. 2. 16:16
7/13 anonim válasza:
Te írtad ki múltkor is ezt a kérdést?
8/13 A kérdező kommentje:
nem
2023. aug. 2. 16:25
10/13 anonim válasza:
Ha csak ilyen egyszerű nátháról volt szó, akkor aggódtam ugyan, de csak kicsit, mert elég erős szervezete van, attól meg nem féltem, hogy elkapom, sőt többször is drukkoltam, hogy elkapjam, hovy addig se kelljen suliba menniXD. Viszont most egy hete történt, hogy ki kellett venni a vakbelét, na akkor azért volt aggódás rendesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!