Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek testvér esküvőjére...

Szerintetek testvér esküvőjére elég ennyi pénzt adni?

Figyelt kérdés

A húgomnak lesz az esküvője, a 2 kicsi gyerekünkkel megyünk. Kb 50-60 e Ft-ot tudunk adni. Sajnos akárhogy akarunk, nem tudunk többet. 2 hete legény és lánybúcsún voltunk, ott is nagyon sok pénz ment el szállásra, programra.

Kicsit idegeskedem is rajta, hogy testvérként csak ennyit adunk.

2023. júl. 24. 11:18
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
79%

Egyetértek huszaskával.

Annyit adj, amennyit tudsz! Undorító, hogy elvárások vannak anyagilag egy esküvőnél! Ezért senkit ne hívjanak meg, mert a pár puccos esküvőt akar, és majd a menyasszonytáncból meg az ajándékokból várják, hogy visszajöjjön az ára plusz még maradjon is pár százezer. Ne idegeskedj! Ennyit tudsz adni és kész!

2023. júl. 24. 13:41
 22/33 anonim ***** válasza:
75%

Bőven elég, amennyid van. Ő a testvéred, nem neked kell finanszírozni az esküvőjét.

Amúgy nem értem ezt a világot, nekem full kellemetlen lenne, ha rokonok, ismerősök, idegenek pénzt nyomnának a kezembe életem nagy napján.

2023. júl. 24. 13:59
 23/33 anonim ***** válasza:
24%
6 éve volt az esküvőnk, a befektetett pénz fele jött vissza, pedig nem volt nagy lagzi, de csóró a családi kör... Valakiktől rosszul esett, mert tudom, hogy megtehették volna, hogy többet adnak (és sokan is jöttek ők, mert nagy család), de ez nem változtatott a kapcsolatunkon. A tesód, ha nem is beszéltek anyagiakról, valamelyest betudja lőni, és ha többre is számít, akkor se hiszem, hogy éket verne közétek. Ennyit tudsz adni és kész. A hecc kedvéért én tennék bele pár kaparóst, hátha szerencséjük lesz.
2023. júl. 24. 14:16
 24/33 anonim ***** válasza:
81%
Igaz egyke vagyok, de az sem érdekelne, ha a testvérem nem adna semmit sem. Nem azért hívnám meg, hogy "állják a maguk részét", hanem hogy jelen legyen egy számomra fontos eseményen. Természetesen abban az esetben, ha jó a viszony.
2023. júl. 24. 16:06
 25/33 anonim ***** válasza:
75%
Lol, szokás testvérnek pénzt adni ilyenkor? Én nem adtam, bár akkor csóri egyetemista voltam (szerintem inkább kínos is lett volna).
2023. júl. 24. 17:39
 26/33 anonim ***** válasza:
70%

"6 éve volt az esküvőnk, a befektetett pénz fele jött vissza"

Kb. ennyi eszed van!

Csoro rokonokat hivsz meg a penzukert cserebe, toluk varod a sorsod jobbra fordulasat, csak mert neked eskuvod van.

A kerdesre : az eskuvo nem a penzrol szol!

2023. júl. 24. 18:32
 27/33 anonim ***** válasza:
59%
Amennyi nektek belefér, ez olyan hogy van akinek 5k is rengeteg valakinek az 5 misi sem sok.
2023. júl. 24. 23:43
 28/33 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem ez tök rendben van.
2023. júl. 25. 15:33
 29/33 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem ez rettenetesen kevés. Kellett volna félretenni rá, vagy kölcsönkérni valakitől legalább még egy 50-est, hogy százezret adjatok.
2023. júl. 26. 15:52
 30/33 Kései Sirató ***** válasza:
47%
Én is azt gondolom, hogy igen kevés. Kb annyit adtok, amennyi a fogyasztásotok, így nekik nem marad belőle semmi. Én is kölcsön kérnék valakitől, mert a testvéremről van szó. És inkább azon spórolnék, hogy nem új ruhában jelennék meg és nem mennék fodrászhoz, de ennyire kevéssel nem égetném magam. Neked is rosszul esne, ha ennyire közeli rokon ilyen keveset adna.
2023. júl. 26. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!