Miért kell ennyire nagyzolnia az öcsémnek?
Figyelt kérdés
Épp tanul a jogsira, és utána autót is akar venni. Nem tudom hogy jó ötlet-e. Ismerem sűrűn szokott szétszórt lenni, butaságot csinálni. Elég kockázatos lenne ha autót vezetne. Mondtam is neki de hajthatatlan, szerintem nem most kéne vezetnie, várhatna még egy kicsit.
Én 28F ő 20F
2023. júl. 23. 15:17
11/20 A kérdező kommentje:
Pont erről beszéltem. Nem tudnék nyugodtan ülni mellette ha vezetne. Sajnálom ez az igazság.
2023. júl. 23. 18:36
12/20 anonim válasza:
Nem kell beulni mellé. De amúgy ha nincs autoja és nem vezet, honnan lesz neki gyakorlata? Vagy ha 10 évig all q jogsi, akkor majd hirtelen mar minden oké lesz?
13/20 anonim válasza:
Nem az öcséd nagyzol (Nézz már utána a szó jelentésének!), hanem te vagy irigy!
14/20 anonim válasza:
Nem kell beülni mellé. Nyilván a kérdező ismeri a testvérét mennyire megfontolt, talpraesett. Mennyire képes gyors döntéseket hozni, higgadtan. Én sem akarok sosem vezetni, nem vagyok rá képes, hirtelen pánikolok egy nagyobb járműtől, utasként is félek. Csak van aki beismeri, van aki meg felcsavarodik a fára, neki megy a másik autósnak, elüt valakit.
16/20 anonim válasza:
Ebben mi a nagyzolás??? Vezetni szeretne és kocsit akar. Ez nem nagyzolás. Nem is értem mit akarsz ezzel az egésszel. Meggyőzni nem fogod.
17/20 anonim válasza:
Lepontoz a sok proli, közben meg ők azok akik a leginkább fel vannak háborodva amikor egy fiatal versenyző kinyír valakit vagy feltekeredik egy fára. Vannak bajok.
18/20 anonim válasza:
Miért lenne jobb ha pár évvel később kezdene el "élesben" vezetni? Ez hülyeség. Én például 3 évig nem bicikliztem és utána úgy éreztem mintha újra kéne tanulnom, olyan ügyetlen voltam a kihagyás miatt.
19/20 anonim válasza:
Plusz az egyik ismerősöm 10 éves jogsival kezdett el saját autót vezetni. Még a parkolóból is alig tudott kiállni, annyira nem volt gyakorlata.
20/20 NTBS válasza:
Nem mondanám nagyzolásnak. Inkább ne ülj be mellé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!