Kisiskolás korodban ha volt olyan, hogy valamilyen rossz hírt közölt a testvéred veled, és te nagyon elszomorodtál, akár sírtál is emiatt, ekkor a testvéred hogy viselkedett veled, mit mondott neked? Jelenleg milyen a viszonyotok?
Természetesen vigasztalt.
Most a viszonyunk korrekt, kiegyensúlyozott, szeretetteljes. Mindkettőnknek van családja, nyilván elsősorban velük foglalkozunk, de egymásnak is bármikor segítenénk, ha szükség lenne rá. Pl. amikor 2020. őszén covidos lettem és egész családommal együtt karanténba kerültünk 10 napra, akkor tesóm és felesége vásárolt be nekünk.
Volt ilyen, amikor megmondta, hogy egyetemre megy másik városba így elköltözik. 10 év van köztünk amúgy.
Elkezdtem sírni meg gondolkodni, hogy mikor jön vissza 4-5 év az mennyi és hogyan.
Igazából ez nem rossz hír, vagyis nekem az volt. Másra nem emlékszem, hogy lett volna valami.
Jelenleg is ugyan olyan jó, mint akkor. 😊
Na jól leírtam. Tehát ő elmondta, hogy költözik, mondtam menj és ott hagytam és egyedül voltam amikor sírtam. Tehát ő mit reagált azt nem tudom.
Remélem többet nem kell javítanom már.😂.
Gondolom, hölgy vagy.
Férfi vagyok, de érzelemorientált.
2-re:
#1 vagyok, igen, tesómnak 3, nekünk 2 gyerekünk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!