Ha van testvéred, szoktál vele kettesben beszélgetni?
Figyelt kérdés
Úgy értve, ha már felnőttek vagytok, és a testvéreteknek van párja/férje/felesége.2023. jún. 8. 20:25
21/30 anonim válasza:
Lassan tízéve nem beszélünk. Nincs közös témánk, szóval miről, a felesleges bájcsevejt meg utálom :D
22/30 anonim válasza:
30 éve már, hogy ezer km-re élünk egymástól a húgommal, de hetente 1-2x 2-3 órákat beszélgetünk skype-on. Már mindkettőnk férje megjegyezte, hogy "Mi a fenéről tudtok ilyen sűrűn ennyit beszélgetni?"
Hát, nem tudom, de nekünk az lenne a furcsa, ha nem így lenne.
Mindkettőnknek van baráti köre, de igazán őszintén kitárulkozva csak egymással osztjuk meg a legbensőbb gondolatainkat.
23/30 anonim válasza:
Majd' tiz eve nem is lattam :)
39F incel
24/30 anonim válasza:
Hát eléggé hirtelen haragú, meg kimondja amit gondol és nem túl finoman. Egy időben jártam hozzá rendszeresen de már soha, mert félek, hogy megint megbánt. Néha chatelek vele, de sosem ilyeneket, hogy kivel mi van. De jófej amúgy mert mondta hogy ha bármiről szeretnék vele beszélni számíthatok rá. Csak bennem még ez bennem van hogy ő milyen amikor rájön ez a dolog. Próbál tenni ellene de nem mindig sikerül.
25/30 anonim válasza:
Természetesen, nagyon jó a viszonyunk. Programokra is szoktunk kettesben járni időnként.
26/30 anonim válasza:
Persze. Fiatalok vagyunk, egyikünknek sincsen még felesége/férje.
27/30 anonim válasza:
Soha. Az idősebbel semmit, max. add ide a sót, köszönni se köszönünk. Egymástól se kell semmi. A kisebbel köszönünk, beszélünk, de csak hétköznapi dologról, elhü.éskedünk témákról, de halvány fogalmunk sincs a másikról. Így alakult. Viszont néha megkérjük erre-arra a másikat.
28/30 anonim válasza:
Nővérem (37) újabban sokszor mellémbújik. És elalszik mellettem.
Kemény csaj, harcedzett, fizikailag, mentálisan is!
24/F
29/30 anonim válasza:
Szoktam. Egy Baba!
A fizikai, lelki ereje, az ölelése, a mosolya, a szavai, a személyisége.
Luca, szeretlek!
30/30 anonim válasza:
Ha egyik férfi, másik nő, úgy nehezebb. Két férfi vagy két nő jobban tud együtt beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!