Ha van testvéred, szoktál vele kettesben beszélgetni?
igen, szoktam sörözni is járni velük, sőt, hárman is szoktunk összeülni :D
régen havonta egy hétvégi napot együtt töltöttünk, ma már csak ritkán találkozok az idősebbikkel
a fiatalabb bátyámmal gyakrabban összeülünk
25/F
tesómék 30/F, 31/F
Kb 8 éve kint van Németországban. Kb 5-6 éve láttam utoljáram Előtte sem voltunk nagy bizalmasai egymásnak. Azóta kb 1x beszéltem vele telefonon. Messengeren írunk névnapra, szülinapra, ennyi.
Szülőket kb félévente azért felhívja.
Közben lett egy kis betegségem a lábammal, na ő arról sem tud.
Nekem nem vérszerinti testvérem van, de vele beszélek heti egyszer minimum.
Illetve a családban több testvér is van. 7-en vannak. Egy meghalt közülük. 2-en napi szinten beszélnek, illetve az egyik a másikkal egyéb okok miatt egyáltalán nem, sőt..
A többiek pedig hol heti, havi évi szintén beszélnek.
Külföldön lakik, majdnem minden nap beszélünk valamennyit Messenger hívásban, amíg itthon volt, addig néha átmentünk egymáshoz meginni valamit, pár utcányira laktunk egymástól.
Ahhoz képest, hogy elvileg gyerekkorunkban én tálcát törtem ketté a hátán, amire én nem emlékszem, de ő váltig állítja, hogy volt ilyen, elég jó viszonyban vagyunk felnőttként😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!