Mit csináljon egy anya, aki 3 gyermekét egyedül neveli. Szállón laknak együtt a testvérrel. A testvér rendet rak, elviszi a gyerekeket iskolába, óvodába. Összeomlik beszállítják a pszichiátriára. Következmény:a nővérénél való lakhatását megszüntetik?
Mivel kórházba került megszüntették a lakhatását. - ilyen természetesen nincsen, szóval jobb kamut találj ki.
Attól, mert valaki pszichiátriai gondozásra szorul nem szüntetik meg a lakhatását.
Ez így még furább. Eddig nő testvér volt most meg fiú. Nem értem. Kinek szüntetikeg a lakhatást? Az anyának vagy a nő érnek aki közben fiú lett?
Értem hogy nem akarod hogy rádismerjenek, de ennek így tényleg semmi értelme. Így nem tudunk válaszolni. Legyél kicsit konkrétabb.
Egy-két hozzászólás után már tudom miért parasztországnak neveznek bennünket.
20 kommentből tudom megírni a történetet tisztán a karakterek miatt.
Kérdező, ha pszichiátriai beteg - vélhetőleg skizofrén; ők szokták nem szedni a gyógyszereiket -, akkor el kell helyezni őt egy intézetben. Előtte (vagy azzal párhuzamosan) célszerű elindítani a gondnokság alá vételt. Te is megindíthatod, vagy szimplán jelzed a lakóhelyed szerinti gyámhivatalnál a problémát, és majd ők intézkednek.
Rokontartási kötelezettséged van, de mivel 3 gyereket nevelsz, és ők a tartási rangsorban megelőzik a rokont, valószínűleg szegényt az állam fogja eltartani. Vagy valamelyik egyház. Vagy egy alapítvány. A gyámhivatallal beszélj, ők majd segítenek jogi ügyekben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!