Szerintetek mondhat ilyet egy báty?
#1: Tömören összefoglaltad.
Egyébként mit gondolhat a bátyád a férfiakról, ha a "kedves, gondoskodó, érzelmes, megértő" tulajdonságokat nagy elvárásnak tartja? Amúgy meg 18 évesen nem hinném, hogy annyira el lennél késve a randizással, a "jó nő" pedig relatív és helyzetfüggő. Gyerekkori jó barátom sorolta huszonpár évesen "barátnőnek való" és "feleségnek való" kategóriába a kapcsolatait: a barátnőnek való volt a jó nő, akire a többi srác irigykedett, a feleségnek való pedig akinél többre tartotta a belső tulajdonságait a külsőnél. Azóta már van egy kedves, aranyos felesége és 2 gyereke.
Tehát a bátyád szerint nem vagy jó nő. Ez szerintem így normális, hogy nem lát téged vonzónak, ne is foglalkozz a véleményével. Az lenne inkább furcsa, ha jó nőnek tartana.
Bőven elég, ha a nem rokon srácok szerint jó nő vagy.
Sz4rd le. Lesz pasid, de nem olyan nyomorék mint a bátyád.
Egyértelmű hogy nem egy hozzá hasonlóra vágysz. Neki a baráti körében sincs olyan pasi, aki neked jó lenne (vagyis egy normális pasi).
Nem nagyok az elvásársaid egyáltalán.
Én 21 éves koromig azt hittem, szűz maradok. Pedig én egy nagyon félénk, átlagos kislány voltam. Aztán azóta eltelt több mint 10 év, és a férfiak igen keresik a társaságomat.
Hidd el, nem a bátyád beszólása fogja meghatározni, hogy lesz e barátod vagy sem. Valamint 18 évesen még bőven nem is vagy elkésve. És az, hogy ilyen nem szép dolgot mondott, hát szólj vissza neki te is hasonlót. A testvérek sokszor ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!