Jogosan zavar szerintetek?
A kérdésem csak egy kis családi "probléma" lenne, nem olyan nagy dolog tudom, de már eléggé zavar.
Tehát rólam annyit hogy éppen egy végzős tanuló vagyok, tehát tanulok, elfoglalt vagyok stb.
3an vagyunk tesók, az egyik 14 éves a másik meg még picike, tehát vigyázni kell rá. Amikor anyukám megy boltba a 14 éves tesóm mindig lohol utána mint egy puli és így nekem kell figyelni a kistesómra.
Amivel persze nincs baj, szívesen vigyázok rá párszor, de úgy hogy évek óta mindig én... sőt most tanulnom is kéne meg hasonlók.
Anyám sem mondja a tesómnak hogy ne menjen vele és a tesóm se mondd le erről. Szarnám le hogy mit csinálnak ha nem nekem csinálnának programot...
Mit kéne tegyek hogy ne így legyen?
Ja és azért nem apám vigyáz rá mert dolgozik.:)
Ülj le beszélni erről anyukáddal. Szóljon rá ő a 14 éves tesódra.
Amúgy szerintem nagyon gáz, hogy ő magától nem veszi észre, hogy aki tanul, azt békén kéne hagyni, és akinek nincs más dolga, arra kéne osztani ezt a feladatot. Ha csak nem arról van szó, hogy a nehéz táskát segíteni kell cipelni, és amiatt kifejezetten fontos, hogy elkísérje anyukádat valaki.
Nem értem miért rakták át a kérdést...
főleg azt nem hogy ez miért testvéri kapcsolatok
9# Ne haragudj de valamit nagyon félreértettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!