Hogyan kezeljem a barátom nővérének viselkedését? Olyan mint egy rossz anyós.
Amióta világossá vált számára, hogy az öccse meg én össze fogjuk kötni az életünket, mindent megtesz hogy feszültséget generáljon. Csak hogy egy konkrét példával éljek: rátapad a páromra, minden hétvégén amikor hazautazik szó szerint elvárja/kizsarolja, hogy találkozzanak. Nem is lenne baj ha találkoznak, mert nem akarom elválasztani a páromat a családjától , de sokszor nem fér bele a napba mikor szűkös a hétvége. Olyankor a családjukat a barátom ellen hangolja , de még a nagyszülőket is. És a közelebbi rokonsága egytől-egyig érezteti a párommal, hogy ő a bunkó feketebárány aki egy órát nem tud szánni a testvérére.
Azt érzem, vetélytársat lát bennem, olyan értelemben, hogy én vagyok a gonosz aki el akarja tőle választani az egyetlen testvérét..És mindent meg is tesz, hogy vita legyen.
Volt már valaki hasonló helyzetben? Ti hogy kezeltétek ezt?
Igen, kedves 21-es elgondolkodom.. A létező összes jó es rossz verzió megfordult már a fejemben. Az összes opció.. Ahogy azon is, hogy mi lesz ha a gyerekem lebetegszik és ő inkább családot látogat. Igen, kedves 21-es tisztában vagyok vele, hogy ez nem egészséges. Pontosan ezért írtam ki a kérdést , hátha vannak itt idősebb és tapasztaltabb emberek akik sikeresen kezeltek már ilyen problémát , akár megoldással akár szakítással. Hiszen az ennek az oldalnak a célja, hogy tapasztalatot osztunk meg.
És halaisten a kommentek nagy többsége teljesen korrekt .. kivéve a 9es “fogadok hogy te is kipottyantasz egy gyereket aztán itt sírsz “ gyökeret.. Ő mondjuk a szánalmas kategória .. Már elnézést
#28 Végül minden jóra fordult.
Kb 2 hétig tartó se veled se nélküled viszony , vita és komoly beszélgetések árán végre megértettem vele hogyha egyszer egy “család feje” akar lenni vagy legalábbis saját családot akar , akkor a feleségének és legfőképp a gyerekeinek kell a legfontosabbnak lenni a világon. Megmagyaráztam neki, amennyiben ez nem megy , akkor elválnak útjaink. (De szerencsére már lassan 3 hónapja működik minden vita nélkül) A nővére még mindig próbálkozik keverni, de már nincs befolyása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!