Hogy tudnám megtalálni a báttyámat??? Kicsi korunkba elszakítottak egymástol ő más nevelő szülökhöz került. Ez Tatabányáról kerültünk nevelő szülőkhöz én Komárom-Esztergom megyébe kerültem és a báttyámmat nem tudom
11- -.- .. de okos vagy.....
1 kamasz vagyok 16
2 te azt honnan tudhatnád milyen felvelé ívelő élete van. Lehet pont az ellenkezője.
3 tök mind1 hogy nem eggyüt nöltünk fel bíztos tudja hogy van valahol egy huga mert a gyámügyes nő szerint tudnia kell rólam ahogy nekem róla. És bizton örülne ha találkozna velem mert ki az az ember aki ne lenne kiváncsi a saját vérszerinti testvérére....
4 sok közöm van hozzá attol mert nem ismerem attol fügetlenül egy apátol egy anyátol származunk mi az hogy semmi közöm hozzá. Látom elvagy tájolva..... -.-
5 milyen fölösleges mult mikor azt sem tudja ki az apja vagy hogy ki az anyja??? Akkor milyen multrol beszélsz???? Én mind 2 vérszerinti szülömet felkerestem de nem tartom velük a kapcsolatot nem lényeg... hálistennek van szerető családom és mindenem megvan és nem örökbeadás volt hanem csak nevelő szülökhözz lett adva azt nevezik örökbefogadásnak ha az apuka a nevére veszi a gyereket de ez nem történt meg.... ugyan az a vezetékneve mint nekem......
Hát, gondolom magánnyomozóra nem futja.
Az intézetben nem lehet róla fotó? Tabló a falon, vagy csoportkép?
Ha jól látom nem reagáltál arra tippre, hogy magát az intézetet megkeresni.
Amúgy meg ne legyél ennyire ingerült, ha valamelyik ,amúgy segítő szándékú válasz nem egészen olyan, amilyet szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!