Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy tudnám megtalálni a...

Hogy tudnám megtalálni a báttyámat??? Kicsi korunkba elszakítottak egymástol ő más nevelő szülökhöz került. Ez Tatabányáról kerültünk nevelő szülőkhöz én Komárom-Esztergom megyébe kerültem és a báttyámmat nem tudom

Figyelt kérdés
2023. febr. 9. 23:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%
Én az apámat az IWIW-en találtam meg, még amikor működött. Ha a keresztnevét tudott, akkor meg lehet próbálni közösségi oldalakon, de a google-be is beírhatod. Meg amiket fentebb javasoltak. Vagy kérdezd meg a Chat GPT-t, hátha van még jó ötlete.
2023. febr. 10. 13:49
 12/18 A kérdező kommentje:

11- -.- .. de okos vagy.....

1 kamasz vagyok 16

2 te azt honnan tudhatnád milyen felvelé ívelő élete van. Lehet pont az ellenkezője.

3 tök mind1 hogy nem eggyüt nöltünk fel bíztos tudja hogy van valahol egy huga mert a gyámügyes nő szerint tudnia kell rólam ahogy nekem róla. És bizton örülne ha találkozna velem mert ki az az ember aki ne lenne kiváncsi a saját vérszerinti testvérére....

4 sok közöm van hozzá attol mert nem ismerem attol fügetlenül egy apátol egy anyátol származunk mi az hogy semmi közöm hozzá. Látom elvagy tájolva..... -.-

5 milyen fölösleges mult mikor azt sem tudja ki az apja vagy hogy ki az anyja??? Akkor milyen multrol beszélsz???? Én mind 2 vérszerinti szülömet felkerestem de nem tartom velük a kapcsolatot nem lényeg... hálistennek van szerető családom és mindenem megvan és nem örökbeadás volt hanem csak nevelő szülökhözz lett adva azt nevezik örökbefogadásnak ha az apuka a nevére veszi a gyereket de ez nem történt meg.... ugyan az a vezetékneve mint nekem......

2023. febr. 11. 02:15
 13/18 A kérdező kommentje:
11 hiába írom be nem tudom hogy nézki és azt sem tudom hányéves...
2023. febr. 11. 02:16
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát, gondolom magánnyomozóra nem futja.

Az intézetben nem lehet róla fotó? Tabló a falon, vagy csoportkép?

2023. febr. 11. 05:11
 15/18 A kérdező kommentje:
Futná de apáék igyis tiszta idegesek hogy rá vagyok kattanva elre hogy meg keressem ahogy mondtam kiskoruvagyok 16 ha lenne is intézve magán nyomozó akkor azt nem én intézném.... gyerek vagyok 10.kes tudom ezen az oldalon sok a 40 éves meg az 50pluszos...
2023. febr. 11. 22:52
 16/18 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon jó életem van mindenem megvan ahogy le írtam van egy éttermünk plusz egy autó mosónk... szoval hiányt nem szenvedek. De ha a báttyámat megtalálnám és ha ő nem élne jól akkor magunkhoz vennénk ő most lehet olyan 18 vagy 19
2023. febr. 11. 22:55
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól látom nem reagáltál arra tippre, hogy magát az intézetet megkeresni.

Amúgy meg ne legyél ennyire ingerült, ha valamelyik ,amúgy segítő szándékú válasz nem egészen olyan, amilyet szeretnél.

2023. febr. 12. 08:02
 18/18 anonim válasza:
Ha ismered a vérszerinti szüleidet, akkor őket kérdezd meg. Ők hátha tudnak valami infót a bátyádról. Sok sikert!
2023. márc. 18. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!