Hogy tudnám megtalálni a báttyámat??? Kicsi korunkba elszakítottak egymástol ő más nevelő szülökhöz került. Ez Tatabányáról kerültünk nevelő szülőkhöz én Komárom-Esztergom megyébe kerültem és a báttyámmat nem tudom
Figyelt kérdés
2023. febr. 9. 23:46
1/18 A kérdező kommentje:
Próbáltam gyámügynél érdeklödni de nem nagyon voltak segítő készek.
2023. febr. 9. 23:47
2/18 anonim válasza:
Hány évesek voltatok? Facebookon nincs fent?
3/18 anonim válasza:
Nevelőszülői, gyermekvédelmi hálózatoknál probálkozz.
4/18 anonim válasza:
Intisek voltatok?
Ha igen esetleg az intèzetben kèrdezd meg
Ènis hasonlò helyzetben voltam
15-16èvig ne tudtam semmit a bàtyàmrol
Èvekig kerestem ahogy tudtam
Ès szervezeteken keresztül is csoportok stb smi eszembejutott
Volt h ràdiòn keresztül is
Közössègi hàlòn talàltam sok profit mindnek vègig irtam hogy mièrt vagyok itt
Aztàn 2-3hònapja megtalàlt fb n ès ô irt ràm…
Kívànom hogy sikerrel jàrj mielôbb
Ne add fel
5/18 anonim válasza:
Az intézetben kell keresni, mármint a nyomát
6/18 anonim válasza:
FB-re dobj fel hirdetést h keresed ami infot tudsz róla írd ki aztán ha elegen emgosztják hátha eljut hozzá.
8/18 anonim válasza:
Kormányhivatalban el lehet indítani egy kapcsolatfelvételt.
Itt leírják, hogy mi kell hozzá. Én is így találtam meg a tesóm :)
Ő kap egy értesítést, hogy keresed és megadják neki a te elérhetőségedet. Onnantól rajta áll, hogy felhív-e téged.
9/18 A kérdező kommentje:
Nem én soha nem láttam a báttyámat nem tudom hogy nézki hiába keresném Facebookon. Csecsemő othonból lettünk nevelő szülökhöz adva én másfél évesen. Őt nem tudom. Már voltam gyámügynél a rendőrségen is kerestem de ott azt mondták nincs benne a rendszerbe. Lehet ők külföldiek vették ki a rendőrségen ezt mondták. Semmit nem találtak róla. De a Tatabányai gyámhivatalnak tudnia kell kinak adták örökbe mert oda tartoztunk. De nem akarnak segíteni.
2023. febr. 10. 09:38
10/18 anonim válasza:
Szerintem az örökbeadás titoktartása mindenkire vonatkozik. Oké, a testvére vagy, de nem látom okát, miért adnák ki neked. Nem tudom, hány évesek vagytok, de mert nem kisgyerekek és feltételezem nem kiskamaszok, ráadásul ő az idősebb, neki már megvan a remélhetőleg szuper, boldog, kiegyensúlyozott, felfelé ívelő kialakult élete. Aztán talán úgy gondolná, ha találkoznátok, hogy oké, vagy, de mit kezdjen veled. Nem együtt nőttetek fel, kvázi semmi közötök egymáshoz a véren kívül. Persze az is lehet, hogy örülne, ismerkedni akarna, de az is lehet, hogy úgy éli meg, belerondított a fölösleges múlt az életébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!