Miért ilyen a húgom?
Figyelt kérdés
Állandóan elveszi a cuccaimat, az én ruhatáramból öltözködik és rohadtul nem tud osztozkodni! A hajgumaimat, ékszereimet elveszi, és ha pl. egy hajgumit vissza szeretnék venni akkor meg nem adja oda, mondván ő csak 4 et vett el az ötből... Ja, igen, azt elfelejti hozzátenni, hogy előtte való héten meg elhagyott egyet. És amikor elkérem, hogy de nekem is kéne egy olyan ami megfogja a nagyon sűrű, hosszú hajamat a válasza az rá, hogy de neki kell egy frizurához... aztán úgyis csak lófarokba fogja, de neki kell. A ruhával még rosszabb a helyzet.. Mindig az én ruhatáramból öltözködik, mert állítólag nekem ' menőbb ruháim vannak' ( ami amúgy nem igaz) de aztán sohasem adja vissza őket és két alkalom után màr azt mondja rá, hogy az övé!Azt is próbáltam már, hogy akkor zaklatásból az ő ruhatárából öltözködök, de mondván neki sz*r ruhái vannak simán odaadta nekem ( a pár éve még kedvenc) pólóját!Az egyik fülbevalómat egyszer kölcsön adtam neki ( tiszta új volt, karácsonyra kaptam) azt azóta se láttam, ha meg számonkérem rajta akkor tetteti a hülyét.És mindezekre a szüleim? A hajgumira azt mondják de önző vagyok, nála volt előbb, keressek másikat ( ja, én vagyok az önző, nem az aki azt sem adja oda a másiknak ami am nem is kell neki), a pólókra azt mondják, hogy úgyse veszed fel, add oda neki... Egyszer anya összekeverte a pólóinkat és a húgom szekrényébe rakta az enyémet és a lány pedig úgy vette, hogy akkor az már az övé! A kedvenc pólóm volt és többet nem láttam! Na, azóta gyűjtöm külön a szennyesem,mosok külön és pakolom el a ruháimat, és még így is ki kell szednem az övéi közül az enyémeket! Anya mostmár kezdi megérteni, hogy miért zavar ez, de a hugommal ő sem tud csinálni semmit mivel màr nincs itthon amikor készülődünk.. Ha meg kiabálok esetleg a húgocskámmal akkor én vagyok a rossz.. ( mondjuk minden másban is mindig azt már megszoktam) Mit tudnák még tenni ha normális beszélgetésre nem hajlandó? Azt már tudom,hogy szülinapjára, névnapjára fog kapni egy két 'menő' ruhát ( magyarul olyanokat amiket én hordok mert szerinte az a menő.. ami amúgy tök aranyos, de már nagyon idegesítő) de az még messze van.. Addig is mit tehetek?2023. febr. 5. 21:49
11/19 anonim válasza:
Most 2ôtletem is tàmadt az
Eggyik az màr
Kicsit
Vègletes szàmotokra dee a màsik..
Nemtudom mennyire kàrosíthatja az anyagot vagy mennyire nem de esetleg
UV festèk…?
Monogrammod valahovà feljegyzed aztàn ràvilàgítva ott a bizonyítèk
A màsik azz a paprikapor lenne de azzt nemjavaslom nektek :D az megint fiutesos szivatàs
12/19 anonim válasza:
Zárcsere és a kulcsokra jobban figyelni.
13/19 anonim válasza:
Elzárni amit csak lehet és egy jó nagy pofon, hogyha nem ért a szóból. "Nem megmondtam hogy nem nyúlsz a cuccaimhoz? Mit képzelsz magadról??" Kihoz a sodromból, biztos így cselekednék. De kezdetben amúgy lehet eldugnám pár cuccát ami fontos. Mondván majd visszakapja, ha ő is visszaadja, ami a tiéd.
14/19 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri..
Majd így jársz te is mint ez a kérdező
15/19 anonim válasza:
Akkor panaszkodj, ha majd a pasidra is ráül... :D
16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!15 éves vagyok, a hugom 14.. Minta tesók nem vagyunk, de én inkább verbálisan támadok vissza, szavakkal, nem fizikailag. Elég sokat szoktunk kiabálni egymással, de a szócsatákban àltalában ( mindig) én nyerek! A szekrényem nem zárható, ha akarnám sem lehetne lakatot tenni rá. Valahogy túl élem, mert persze vannak ruhák amiket odaadok neki, mert nem hordom, csak azokat nem kapja meg amiket használok.. Általában egy veszekedés után fél óra múlva már semmi bajunk egymással, legtöbszőr visszaadja a pólókat.
2023. febr. 6. 15:41
17/19 A kérdező kommentje:
legtöbször*
2023. febr. 6. 15:42
18/19 anonim válasza:
Nálunk is volt egy időben ilyen,hogy a nővérem elvette a ruháimat és nem találtam több hónapig majd egyszer az ő szekrényében volt vagy éppen rajta.Ez nagyon egyszerű kulcsra zárd az ajtódat a kulcsodat tartsd magadnál mindig,szennyest,frissen mosott ruhákat a szobádban tartsd és írd a címkébe bele a neved vagy valami jelzést.Ha a szobád nem lehet zárni akkor a szekrényt zárd el.
19/19 anonim válasza:
A húgod viselkedésének okát nem tudom, de lehet, hogy van mögötte valamilyen mélyebb probléma. Érdemes lehet beszélni vele és megérteni, miért viselkedik így, hogy megoldást találhassatok a konfliktusra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!