Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért ilyen a húgom?

Miért ilyen a húgom?

Figyelt kérdés
Állandóan elveszi a cuccaimat, az én ruhatáramból öltözködik és rohadtul nem tud osztozkodni! A hajgumaimat, ékszereimet elveszi, és ha pl. egy hajgumit vissza szeretnék venni akkor meg nem adja oda, mondván ő csak 4 et vett el az ötből... Ja, igen, azt elfelejti hozzátenni, hogy előtte való héten meg elhagyott egyet. És amikor elkérem, hogy de nekem is kéne egy olyan ami megfogja a nagyon sűrű, hosszú hajamat a válasza az rá, hogy de neki kell egy frizurához... aztán úgyis csak lófarokba fogja, de neki kell. A ruhával még rosszabb a helyzet.. Mindig az én ruhatáramból öltözködik, mert állítólag nekem ' menőbb ruháim vannak' ( ami amúgy nem igaz) de aztán sohasem adja vissza őket és két alkalom után màr azt mondja rá, hogy az övé!Azt is próbáltam már, hogy akkor zaklatásból az ő ruhatárából öltözködök, de mondván neki sz*r ruhái vannak simán odaadta nekem ( a pár éve még kedvenc) pólóját!Az egyik fülbevalómat egyszer kölcsön adtam neki ( tiszta új volt, karácsonyra kaptam) azt azóta se láttam, ha meg számonkérem rajta akkor tetteti a hülyét.És mindezekre a szüleim? A hajgumira azt mondják de önző vagyok, nála volt előbb, keressek másikat ( ja, én vagyok az önző, nem az aki azt sem adja oda a másiknak ami am nem is kell neki), a pólókra azt mondják, hogy úgyse veszed fel, add oda neki... Egyszer anya összekeverte a pólóinkat és a húgom szekrényébe rakta az enyémet és a lány pedig úgy vette, hogy akkor az már az övé! A kedvenc pólóm volt és többet nem láttam! Na, azóta gyűjtöm külön a szennyesem,mosok külön és pakolom el a ruháimat, és még így is ki kell szednem az övéi közül az enyémeket! Anya mostmár kezdi megérteni, hogy miért zavar ez, de a hugommal ő sem tud csinálni semmit mivel màr nincs itthon amikor készülődünk.. Ha meg kiabálok esetleg a húgocskámmal akkor én vagyok a rossz.. ( mondjuk minden másban is mindig azt már megszoktam) Mit tudnák még tenni ha normális beszélgetésre nem hajlandó? Azt már tudom,hogy szülinapjára, névnapjára fog kapni egy két 'menő' ruhát ( magyarul olyanokat amiket én hordok mert szerinte az a menő.. ami amúgy tök aranyos, de már nagyon idegesítő) de az még messze van.. Addig is mit tehetek?

#ruha #ékszer #testvér #hajgumi #engedély nélküli elvétel
2023. febr. 5. 21:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Lakat.
2023. febr. 5. 22:03
 2/19 anonim ***** válasza:
76%
Biztos felnéz rád , azért ilyen. Menőnek tart .
2023. febr. 5. 22:04
 3/19 anonim ***** válasza:
24%

:D hàt kedves kèrdezô sajnàlattal olvasom de sajnos tanàcstalanvagyok mivel mindketten lànyokvagytok

Mi a tesommal annò az ilyesmi jellegû problèmàkat ùgy okdottuk mog hogy aki erôsebb…6èv volt közöttünk ès èn vagyok a fiatalabb szòval kèpzelheted..

De amikor màr akkora lettem hogy a ruhàkat is tudtuj hordani egymàsèt

Ès fizikailag nem hogy utolèrtem hanem “becsicskítottam” a kis görènyt akkor èn elvettem tôle ô viszont elkèrte tôlem :D

Heti 6x biztos hogy összekòcoltuk egymàst lehet 7x is vagy naponta 2x is :D

Sokàig alulmaradtam DE amikor “kipattantam” az utolsò ilyen helyzetben elkaptam a nyakàt a karommal beszorítottam 2x orrbagyûrtem ami el is tört mint az üres fagyitölcsèr

Onnantol kezdve felhagyott a fizikai zaklatàssal :D ès èn rohadtul örültem magamnak

A muter annyira nem….:D

2023. febr. 5. 22:06
 4/19 anonim ***** válasza:
94%

Minden ruhád cetlijébe írd be a neved kezdőbetűjét.

Azon kívül meg tűrd, szerintem a tizenévesek jelentős része, akinek van testvére szembesül ezzel a jelenséggel. Nem mondom, hogy a legkellemesebb érzés, de előbb vagy utóbb kinövitek:)

2023. febr. 5. 22:08
 5/19 anonim ***** válasza:
57%
Azt elfelejtettem mèg hogy onnantol kezdve màr volt egy + haveri szàl is közöttünk szòval csak jòlett a vège
2023. febr. 5. 22:08
 6/19 A kérdező kommentje:

#1 válaszoló : Ezen már gondolkoztam, de a kulcsaimat sajnálatomra sose találom..

#2 válaszoló : :D

#3 válaszoló : Azért nem szoktuk verni egymást, annyira nem súlyos a helyzet hogy egy két ruháért megverjem...najo egyszer megdobtam egy párnával de semmi több.. Azt meg hozzáteszem, hogy kiskora óta küzdősportól így esélyem sem lenne sok :)

2023. febr. 5. 22:11
 7/19 A kérdező kommentje:

#4 válaszoló : Próbáltam, mindenből kivágja a cetlit ami a kezébe kerül ..

#5 : Az jó :)

2023. febr. 5. 22:12
 8/19 anonim ***** válasza:
98%
Hímezd bele a neved a nyakába, vagy fesd bele körömlakkal. Zárni nem tudod a szekrényedet? Küzdősportolj te is, hogy egy kis magabiztosság szerezz vele szemben. Nincs külön szobátok?
2023. febr. 5. 22:19
 9/19 anonim ***** válasza:
89%
14 évesen sem kéne ez menjen. Neveletlen. Kijárna neki egy jó nagy pofon.
2023. febr. 5. 22:21
 10/19 anonim ***** válasza:
96%

Jolvan akkor ti majdnem mintatesòk vagytok :D

Mi eggyàltalàn nem

:D egyszer a tesom meg a cimboràja elhivtak magukhoz gyanítottam hogy valamire kèszülnek..(9voltam)

Ràmragasztottàk a kutya labdàjàt ès ràmeresztettèk a kutyàt…

Az a kutya megvolt vesze bolondmòdon a labdàjàèrt

Nekem nemvolt jò buli….

2023. febr. 5. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!