Miért ilyen a húgom?
:D hàt kedves kèrdezô sajnàlattal olvasom de sajnos tanàcstalanvagyok mivel mindketten lànyokvagytok
Mi a tesommal annò az ilyesmi jellegû problèmàkat ùgy okdottuk mog hogy aki erôsebb…6èv volt közöttünk ès èn vagyok a fiatalabb szòval kèpzelheted..
De amikor màr akkora lettem hogy a ruhàkat is tudtuj hordani egymàsèt
Ès fizikailag nem hogy utolèrtem hanem “becsicskítottam” a kis görènyt akkor èn elvettem tôle ô viszont elkèrte tôlem :D
Heti 6x biztos hogy összekòcoltuk egymàst lehet 7x is vagy naponta 2x is :D
Sokàig alulmaradtam DE amikor “kipattantam” az utolsò ilyen helyzetben elkaptam a nyakàt a karommal beszorítottam 2x orrbagyûrtem ami el is tört mint az üres fagyitölcsèr
Onnantol kezdve felhagyott a fizikai zaklatàssal :D ès èn rohadtul örültem magamnak
A muter annyira nem….:D
Minden ruhád cetlijébe írd be a neved kezdőbetűjét.
Azon kívül meg tűrd, szerintem a tizenévesek jelentős része, akinek van testvére szembesül ezzel a jelenséggel. Nem mondom, hogy a legkellemesebb érzés, de előbb vagy utóbb kinövitek:)
#1 válaszoló : Ezen már gondolkoztam, de a kulcsaimat sajnálatomra sose találom..
#2 válaszoló : :D
#3 válaszoló : Azért nem szoktuk verni egymást, annyira nem súlyos a helyzet hogy egy két ruháért megverjem...najo egyszer megdobtam egy párnával de semmi több.. Azt meg hozzáteszem, hogy kiskora óta küzdősportól így esélyem sem lenne sok :)
#4 válaszoló : Próbáltam, mindenből kivágja a cetlit ami a kezébe kerül ..
#5 : Az jó :)
Jolvan akkor ti majdnem mintatesòk vagytok :D
Mi eggyàltalàn nem
:D egyszer a tesom meg a cimboràja elhivtak magukhoz gyanítottam hogy valamire kèszülnek..(9voltam)
Ràmragasztottàk a kutya labdàjàt ès ràmeresztettèk a kutyàt…
Az a kutya megvolt vesze bolondmòdon a labdàjàèrt
Nekem nemvolt jò buli….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!