Mit tehetnèk az öcsèmèrt?
Az alapszitu:
Anya, apa elvált 6 èvvel ezelőt. Családiház anyumè lett, apa nem fizet családit cserèbe, apa nagyanyámhoz költözött. Öcsèm anyumnál (13 èves) èn összeköltöztem a (mamár) menyasszonyommal.
Válás: Anyu mecsalta aput, apu megbocsáltott, anyu elkezdett kikacsintgatni 10 èv után (nem tudom volt e 2. Megcsalás) apu elinte fèltèkeny volt, majd eut anyum zokon vette, ès beadták a válást.
Viszony: Anya utálja aput, apu titokban szerelmes anyuba, nagyi utálja anyum.
Na most a gond: Anya sokat vitázik öcsèmmel. Nem szent az öcsèm, de nem is rosz gyerek. Sajâtos a felfogása.Erkölcsös, amit ígèr megtartja, tanulèkony, önfejű, de tanul a hibályából is, ès felválalja ha valami rosszat tesz.
Amikor vitatkoznak akkor anyu ott køtt ki, "hogy olyan vagy mint az apád" öcsèm felkapja a vizet, elmegy apánkhoz. Ha otthon van, nincs semmi gond. Ha nincs, akkor azt hallgatja mamánktól, hogy anya hogyan semmizte ki aput, felkapja a vizet ès az utcán köt ki. A jegyei romlottak, bukdácsol, magatartása harmat gyenge, elzüllött, rosz társaság, rendőrsègi ügyek. Nem tudom mi a megoldás, de nem akarom az öcsèmet elveszteni....
Esetleg a legközelebbi szoc.munkástól, gyámostól meg tudod kérdezni, hogy kerülhet hozzád, anélkül, hogy jogi buktatókba botlanál.
Én is a hozzátok cuccoltatást javasolnám, mert a leírtak alapján értelmesnek tűnik, akivel meg lehet a dolgokat beszélni, tehát valszeg nem leszel az ofőjénél visszajáró vendég fogadó órákon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!