Ha nagykorára hugom meghizott és fiús a haja is tudnám motiválni valamivel hogy változzon hogy kelljen férfinak mert igy nem kell a bátja vagyok?
Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 20:17
11/16 anonim válasza:
Pl ne akarj egy felnptt ember életébe beleavatkozni ha erre nem kért.
12/16 anonim válasza:
Bátja, bátja, kabátja...
Remélem, helyesírási szótárt ad majd neked karácsonyra.
13/16 anonim válasza:
Mit érdekel téged a húgod nemi élete? Beteg vagy.
14/16 anonim válasza:
Ő kifejezetten megkért téged, hogy motiváld valamivel, vagy mire fel gondolod, hogy ez jó ötlet?
15/16 anonim válasza:
Engem anyám basztatott, hogy, hogyha nem fogyok le, nem fogok kelleni a kutyának sem. Szépen elkurta az önbizalmam, az önbecsülésem. Évekig nem mertem ismerkedni, mert volt bennem egy gát emiatt. A munkában is látszik, hogy ismeretlen dolgoknak nem merek nekiállni egyedül, mert félek, hogy elrontom. Végül nem jött be anyám jóslata, mert vőlegényem van. Szóval ha nem akarod tönkretenni lelkileg, akkor hagyd békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!