Jogosan csináltam ezt?
Na szóval moziba dolgozok jegyszedőként. Van nagyon ritkán mikor ismerősöket is be engedünk jegy nélkül. De arra figyelünk ne akkor menybe a haverunk mikor telt ház van.A lényeg van nekem egy mostoha öcsém. Nem jövünk ki jól. Ő már legelején nem akart velem jobban lenni. Én próbálkoztam pl haverokkal megy bulizni. Megkérdezem én is meg egy barátnőm is jöhetne. Azt mondja hogy nem mert a biztonsági haverja nem ismer. De majd szól neki. Na ez 2x 3x eljátszotta velem. Mondom jó van hagyjuk. Mikor megkérem valamire ha már megy a boltba hozzon nekem pár dolgot hogy nekem ne keljen menni. Mindig ’’elfelejti. ’’ Meg velem olyan lekezelően beszél mit a kutyával .Párnap után rájöttem hogy nem kedvel. Meg hallottam mikor kibeszélnek. Na ez a drága látós öcsém bejött hozzánk
moziba kb 6 emberel. Kérdem hogy jegyed. Mondja az nincs,. azt elindulnak nagy haverjai. Meg álitotam őket hogy vesznek jegyet vagy kivél tágasab . Öcsém nem értet ezt. Én csak annyit mond bocs a kolegám nem ismer
Majd a 6 fő haza ment
19/L
#10: nem tudom, mit szólna ahhoz a kérdező, ha a tesója, vagy bárkije az ő félretett pénzéből adogatna a haverjainak....
Akkor felháborodott kérdést írna ki ide, tutifix! :-D
Nem is értem, hogyan gondolják, hogy mást meglopni az tök OK......
VAgy annyira csekélyértelmű, hogy fel sem fogja, hogy ez lopás???
Ez csak a tipikus kamu.
Dolgoztam jegyszedőként, kamerák vannak ott is elhelyezve (nem véletlenül), ergo, olyan nincs, hogy haveri alapon bárkit beengedsz.
Legközelebb jobbat találj ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!