Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Bunkóság, ha sok éves felszíne...

Bunkóság, ha sok éves felszínes névnapi/szülinapi köszöntéseknek, karácsonyi, újévi jókívánság küldésnek a testvérem irányába véget vetek?

Figyelt kérdés

Odavissza zajlottak ezek az smsek...a messengeren, facen már régen letiltottuk egymást....de ezek elmentek mindig. Élő ritka kapcsolatunk katasztrófa: Nem bírja a személyemet, és én se nagyon az övét. Azért rengetegszer próbálkoztam, mert szégyellem magam előtt is a rossz vagy semmilyen viszonyt. Azon gondolkozom, hogy befejezem az udvariasságokat az külsőségeknek eleget tevő boldog , kellemes ilyen olyat. Tragédia, mert itt a karácsony. Anyámnak mindig ő/ók voltak a család. Én csak egy elviselhetelen, de létező teher. Ha megyünk hozzá, én egyik nap, a tesómék a másik nap. Őket ebéddel várja, engem max. maradékkal, de összehozni a két testvért az soha. Anyám öreg. Így elfogadta így jó neki, ami bennem rengeteg keserűséget hoz. Így mindig feszkó van. Sokat dolgoztam ott, kert takarítás, de nem igazán tetszett nekik. én vagyok a senki, ők a mindentudók (imádott sógor). Én aki egyedül, az idegbajos, csípős nyelvű nulla. Megmondták többször, hogy ne menjek oda. Persze ezek mind kimentek a gyerekim felé stb. és egyre rosszabb lett a légkör. Sok ígéret után azt gondolom, már régen be kellett volna tartanom, nem megyek oda, és nem köszöntgetek. Nagyon fáj, és biztos hibás vagyok benne. Tehát a kérdés, mennyire minősít le engem, ha nem köszöntgetek és kívángatok tovább, hanem eltűnök?!

Hiába jönnek szemétkedő válaszok, egyre se fog válaszolni. Tehát nyugodtam lehet kígyótbékát összehordani rám névtelenül, ismeretlenül. Nem érdekel. A kérdésre választ várok, aki nem rosszindulatú

#családtalan
2022. nov. 20. 13:27
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Ritkán kaptam ennyi rendes választ. Mert tudom hogy én is hibás vagyok abban, hogy az évek során igy elromlottak a dolgok, azt is tudom, hogy ez csak sz érem egyik oldala, ha ők mondanák el, lehet hogy nekik lenne igazuk.

Mindehol az van, na akkor minek mentem oda? Mert az anyám, mert az udvart is csináltam, mert egyedul vagyok, mert szar egyedul, mert segítettem, és ő is besegített. Bonyolult.

A lényeg ugy is az, hogy ahova nem hívnak, oda nem szabadott volna menni.

Mentem mert jo volt elmondani, hpgy haladok a dolgaimmal, ügyeket intézni is ott szoktam mert ott laktam sokáig.

Nem ronbani mentem, de mindig az lett belőle.

Lezártam a kérdést, magyarázhatom ígyúgy a lényegen nem változtat.

Nincs több sablonos köszöntgetes!

Formalitás! 15 eve igy megy. Vége.

.

2022. nov. 21. 06:23
 22/24 anonim ***** válasza:
62%

Kedves Kérdező!

Isten látja lelkemet, hogy nem bántani akarlak, csak megvilágítani dolgokat!

Nagyon komoly problémák lehetnek a személyiségeddel, ha még a saját gyerekeiddel is olyan szinten megy a cirkusz, hogy az egyik anorexiás, a másik meg tilt és nem hív meg az esküvőjére!

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

SAJÁT és a családod ÉRDEKÉBEN nagyon sürgősen fel kellene keresned egy pszichológust, vagy pszichiátert, mert olyan nincs, hogy le-és felmenő ágon mindenkivel örökké konfrontálódsz, de nem te vagy az oka!

Ameddig nem így cselekszel, addig vergődhetsz a helyzetben, hogy mindenki elutasít és letilt.

2022. nov. 21. 11:31
 23/24 A kérdező kommentje:

😯😯😯 te meg ki a csoda vagy?! Gondolom,saját tapasztalatodat s

ajánlod ismeretlennek.

Mivel rajtad tuti nem segítettek, hisz ilyen választ normális ember nem ír! Így te a utadat messzire elkerülöm, nehogy ilyen állapotba kerüljek.

Ki vagy te?! Esküvő, tiltás?!

Jaj...durva. "Isten" látja lelkemet

2022. nov. 21. 17:26
 24/24 anonim ***** válasza:
62%
A belinkelt a te kérdésed, mit tagadod? A válaszaid alapján tényleg nem vagy ép.
2022. nov. 22. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!