Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Bunkóság, ha sok éves felszíne...

Bunkóság, ha sok éves felszínes névnapi/szülinapi köszöntéseknek, karácsonyi, újévi jókívánság küldésnek a testvérem irányába véget vetek?

Figyelt kérdés

Odavissza zajlottak ezek az smsek...a messengeren, facen már régen letiltottuk egymást....de ezek elmentek mindig. Élő ritka kapcsolatunk katasztrófa: Nem bírja a személyemet, és én se nagyon az övét. Azért rengetegszer próbálkoztam, mert szégyellem magam előtt is a rossz vagy semmilyen viszonyt. Azon gondolkozom, hogy befejezem az udvariasságokat az külsőségeknek eleget tevő boldog , kellemes ilyen olyat. Tragédia, mert itt a karácsony. Anyámnak mindig ő/ók voltak a család. Én csak egy elviselhetelen, de létező teher. Ha megyünk hozzá, én egyik nap, a tesómék a másik nap. Őket ebéddel várja, engem max. maradékkal, de összehozni a két testvért az soha. Anyám öreg. Így elfogadta így jó neki, ami bennem rengeteg keserűséget hoz. Így mindig feszkó van. Sokat dolgoztam ott, kert takarítás, de nem igazán tetszett nekik. én vagyok a senki, ők a mindentudók (imádott sógor). Én aki egyedül, az idegbajos, csípős nyelvű nulla. Megmondták többször, hogy ne menjek oda. Persze ezek mind kimentek a gyerekim felé stb. és egyre rosszabb lett a légkör. Sok ígéret után azt gondolom, már régen be kellett volna tartanom, nem megyek oda, és nem köszöntgetek. Nagyon fáj, és biztos hibás vagyok benne. Tehát a kérdés, mennyire minősít le engem, ha nem köszöntgetek és kívángatok tovább, hanem eltűnök?!

Hiába jönnek szemétkedő válaszok, egyre se fog válaszolni. Tehát nyugodtam lehet kígyótbékát összehordani rám névtelenül, ismeretlenül. Nem érdekel. A kérdésre választ várok, aki nem rosszindulatú

#családtalan
2022. nov. 20. 13:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
91%
4, nem feladnod kell, hanem megadnod saját magadnak és a gyerekeidnek azt a tiszteletet amit ezektől soha nem kapnátok meg.
2022. nov. 20. 15:04
 12/24 anonim ***** válasza:
93%

Kedves Kérdező, ezt minden alkalommal megkérdezed, legyen az születésnap, névnap, karácsony, stb.

Mindig megírjuk, amit többen előttem is írtak, mégsem változtatsz és ennek valami megmagyarázhatatlan késztetés benned az oka.

Akkor most UTOLJÁRA leírom:

- olyan helyre nem megyünk, ahol konkrétan megkérnek, hogy ne menjünk!

Ez család esetében elég súlyos dolog, ok nélkül ilyet nem mondanak, kivéve, ha elmebetegek, de arról nem írtál!

- röhejes és érthetetlen dolog számomra, hogyha olyan a viszony a testvéremmel, hogy kölcsönösen le vagyunk egymástól tiltva, akkor köszöntgessem bármilyen alkalomból.

Egy biztos, hogyha én szeretnék egy bármilyen közösséghez tartozni, akkor igyekszem nem csípős hangú kritikát gyakorolni feléjük és idegbetegként viselkedni.

Bocs' ezeket a jelzőket nem én találom ki, te írtad le, hogy ez a család véleménye rólad.

De azt hiszem, hogy ezt a témát múltban és jelenben többszörösen kimerítettük.

2022. nov. 20. 15:07
 13/24 A kérdező kommentje:

Rendben! Megértettem!

Köszönöm válaszokat! Megyek tovább nélkülük.

2022. nov. 20. 15:12
 14/24 anonim ***** válasza:
47%
Nemcsak a testvéreddel, az anyáddal is meg kellene szakítanod a kapcsolatot. Ez egy mérgező kapcsolat. Az ilyen nem anya. Foglalkozz a gyerekeddel, a családoddal, azokkal az emberekkel, akik megérdemlik. A karácsony a szeretet ünnepe, nem a mérgező kapcsolatoké!
2022. nov. 20. 15:18
 15/24 anonim ***** válasza:
92%
Helyes! A gondolataidat pedig te irányítod. Ne rájuk figyelj hanem saját magatokra, azt nézzétek, nektek mitől szép az élet, ők a múlt. Ti éljetek a jelenben és tervezgessétek a szép jövőt.
2022. nov. 20. 15:19
 16/24 anonim ***** válasza:
87%
14-es vagyok. Még annyit tennék hozzá, hogy én nem eltűnnék szó nélkül, hanem megmondanám nekik, hogy nem akarom velük tartani tovább ezt a mérgező kapcsolatot. Vagy megírnám. Nekik valószínűleg mindegy, én viszont le tudnám zárni magamban a dolgot.
2022. nov. 20. 15:20
 17/24 anonim ***** válasza:
14%
Mondjuk az utolso par sor eleg beszedes a termeszetedrol, cak jot teszel nekik, ha elkerulod oket.
2022. nov. 20. 15:22
 18/24 anonim ***** válasza:
86%

Már rég meg kellett volna tenned. Amúgy azt hittem, én írtam ki a kérdést, komolyan, nálunk dettó.

Csak halkan súgom meg, haragudhatsz a testvéredre is, de EZÉRT, ami van, egy az egybe az anyád a felelős.

2022. nov. 20. 16:19
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Mar rég ezt ekllett volna tenni.
2022. nov. 20. 17:58
 20/24 anonim válasza:
86%

Most mi a kérdés, valami szellemileg sérült vagy?

Mondták, hogy ne menj, de te csak mész, nem kell nekik írnod, de csak írsz. Saját magadat szopatod.

2022. nov. 21. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!