Mit gondolsz erről? Ismerősöm írta nővére halálakor.
Érdekes, főleg annak fényében, hogy a keresztények a testi feltámadásban hisznek...
Na, de túllépve a vulgárkereszténység pongyolaságán, azért őszinte fájdalom olvasható ki belőle.
Semmi különöset nem gondolok. Mivel én is keresztény vagyok, akár én is írhattam volna, kivéve hogy én nem szeretem, ha más ennyire képben van a gondolataimmal, főleg nem a gyászommal. Szerintem az nem tartozik senki másra, csak rám, meg a szűk családi körömre.
Egyébként ezen legalább látszik, hogy szívből jött és valaki őszinte hittel írta. Sokkal jobb eset, mint a nyilvános sírás, aminek semmi valós alapja nincs.
Azt gondolom, hogy egy ilyen személyes dolgot, pláne emojikkal teletűzdelve pofátlanság megosztani, főleg hogy nem is at e halottadnak szól..
Még ha te írtad volna is fura lenne, kb a facebookos kirakatban gyászolás szintje ezt ide kiírni.
Azt hogy hisz az Isten beszédében mi mást?
És hogy a tesója pedig Isten hűséges szolgája volt.
Ellemben ti Isten tagadok akik nem akarok hinni ti is megalltok majd előtte amikor a szellemetek kilép a testetekből.
Akkor 2 dolog a lenyeg ismert-e téged mint az ö szolgáját vagy nem ismert-e teged.
Mint latom nagy zömének az lesz hogy : nem isnerlek téged távozz tőlem az örök veszedelemre, arra a helyre ami a satannak es az ö angyalainak készíttetett. Hisz vagy a Sátán népéhez fogsz tartozni vagy az Isten népéhez.
Ha nem torodsz Istennel akkor az ellenkező táborhoz tartozol akiknek tudod mi lesz a sorsa.
Sajnos az örök tűz.
De Isten senkit sem akar hogy elvesszen , ezért mindenkot hív magahoz es megtérésre
4-essel értek egyet!
Kérdező, amit te műveltél, az egy nagyon bunkó, ostoba megnyilvánulás! Közzétenni másnak a gyászában fogant, személyes közlésre szánt mondatait, minősíthetetlen viselkedés!
Én ezt gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!