Fikázzott titeket a testvéretek valamikor ilyenekért?
Figyelt kérdés
Mikor még fiatalabb voltam mindig leszólt hogy nincs társsasági életem, az iskolában se sok, tizenévesen meg hogy nem járok bulizni meg miegymás, meg nincs csajom meg egyebek. Ő az a szélső extravertált akinek tizenéves kora óta nem tudom hány hapsija volt, meg folyton buli meg diszkó. Én meg pont azt nem szeretem amit ő, inkább kockulok, kapcsolatom sem volt. Ahoz képest hogy milyen nagyra volt így közel a harminchoz káosz az élete, senki nem marad meg mellette..2022. nov. 14. 20:09
11/16 A kérdező kommentje:
csak
2022. nov. 14. 21:23
12/16 A kérdező kommentje:
Amúgy szimplán nincs kivel beszélej szóval jah, ide jövök
2022. nov. 14. 21:25
13/16 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy valahol a nővérednek igaza volt...
14/16 A kérdező kommentje:
Max a társsasági életben.
2022. nov. 14. 21:46
15/16 A kérdező kommentje:
A bulizás nem az én világom, a diszkó meg túl giccses nekem, túl színes, a disco zenét meg abszolút nem bírom..
2022. nov. 14. 22:04
16/16 anonim válasza:
Sajnos a cél érdekében (csajok) ki kell bírnod a bulikat, a diszkót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!