Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Fikázzott titeket a testvérete...

Fikázzott titeket a testvéretek valamikor ilyenekért?

Figyelt kérdés
Mikor még fiatalabb voltam mindig leszólt hogy nincs társsasági életem, az iskolában se sok, tizenévesen meg hogy nem járok bulizni meg miegymás, meg nincs csajom meg egyebek. Ő az a szélső extravertált akinek tizenéves kora óta nem tudom hány hapsija volt, meg folyton buli meg diszkó. Én meg pont azt nem szeretem amit ő, inkább kockulok, kapcsolatom sem volt. Ahoz képest hogy milyen nagyra volt így közel a harminchoz káosz az élete, senki nem marad meg mellette..
2022. nov. 14. 20:09
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Ja meg anyánkkal sincs igazán jóban, olyan megszóllalásai vannak hogy az embert megütné..
2022. nov. 14. 20:10
 2/16 anonim ***** válasza:
73%
Intézhetett volna egy csajt neked. Ugye?
2022. nov. 14. 20:12
 3/16 A kérdező kommentje:
2.Fogalmam sincs, szerintem nem, de amilyeneket ő tudott volna abból inkább nem kérek, eléggé két agysejtes a nő, meg a társsasága is.
2022. nov. 14. 20:13
 4/16 A kérdező kommentje:
Kétszer voltam vele házibulin, az elsőn nagyon tróger brigád volt, másodikon nem volt rossz a társsaság. Csak nem szeretem az ostoba megszóllalásait, meg anyám visszahallott tőle ezt azt..
2022. nov. 14. 20:15
 5/16 anonim ***** válasza:
81%
Nem
2022. nov. 14. 20:24
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Most te is pont ugyanúgy fikázod őt azért, mert nem azt szereti, amit te:)

Szerintem nem attól függ, hogy milyen ember valaki, hogy mennyire társaság kedvelő.

Nálunk nővérem bulizós, én otthonülő vagyok, mégis jól megvagyunk.

2022. nov. 14. 20:46
 7/16 A kérdező kommentje:
6. Ja, csak az ő intelligencia szintje ezt megnehezítette, ahogy látom sosem az otthonülők fikázzák a dizsiben risszálókat.
2022. nov. 14. 20:49
 8/16 anonim ***** válasza:

Igen, így volt.

Aztán most 30 fölött nálam feleség, gyerek, ő meg nem érti, miért nem tartanak ki a nők mellette...

2022. nov. 14. 21:08
 9/16 A kérdező kommentje:
Tuti nem házasodom meg, gyerekvállalásnak meg értelmét nem látom.
2022. nov. 14. 21:13
 10/16 anonim ***** válasza:
80%
És ezt most minek írod le?
2022. nov. 14. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!