Kamaszlányok! Fiútestvérek láthat titeket meztelenül, esetleg felsőtesttel?
Figyelt kérdés
2022. nov. 14. 07:01
21/37 anonim válasza:
Régebben mi is láttuk egymást, igazából a családban nem volt mód elkerülni ezt. Kamaszkor elején van h túl kíváncsi az ember de igazaból soha nem volt semmi perverz gondolat vagy hasonló.
23/37 anonim válasza:
Nyilván nem direkt mutogatom magam neki, de ha véletlen meglát, túlélem
25/37 anonim válasza:
Engem csakis felsőtest nélkül láthat.
27/37 anonim válasza:
Nekem 2 évvel fiatalabb az öcsém, kb. 12-13 éves koromtól zártam a fürdő ajtaját és általában a szobámban öltöztem. Tökpucéran már akkortól nem látott, de azért előfordult néha, hogy látott bugyiban, vagy melltartóban vagy felsőtest félmeztelenül, ha pl. gyorsan átvettem a felsőmet valamiért vagy elfelejtettem a fürdőbe bevinni a felsőmet míg beértem a szobámba vagy ilyesmi, pár másodpercre, azért nem csináltunk ebből tragédiát.
28/37 anonim válasza:
Kérdezd erről a japánokat. Ott konkrétan semmi gáz nincs még azzal sem ha együtt fürdenek a testvérek. Bármilyen korban.
29/37 anonim válasza:
Nem. 12 évesen làthatott meztelenül utoljára.
30/37 anonim válasza:
Én múltkor mosom a hajam, zuhanyzok, csukott szemmel nehogy belemenjen a sampon a szemembe és ugye hallani se hallok semmit, mert folyik a víz a fülembe, a fejemre.
Lemosom a szappant, sampont, leveszem a törölközőt, megtörlöm a hajam, arcom, kinyitom a szemem, annyit látok hogy húgom a WC-n ül nyitott ajtónál és telefonozik. Levettem a zuhanyrózsát és úgy szarás közbe lelocsoltam.
Hát mit képzel? 19 voltam, ő meg 17. Azóta is első dolgom hogy bezárom a fürdőajtót bárhova megyek. Amúgy húgom azóta is hasonlóan trehány, nem törődöm, mintha csak ő létezne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!