Szerintetek normális dolog amit a húgom csinál? Nem lesz káros ez a túl sok sorozat nézés?
Óóó édesem, de cuki vagy. Legidősebb gyermekként, két tesóval át tudom érezni, hogy mennyire aggódsz a húgodért, de jól tanul, nincs magatartási problémája. Szerintem nincs semmi baj azzal, ha ő így kapcsolódik ki. A rajongással meg végkép nem kell törődni. Én az ő korában mindig álmodoztam, persze mindig másról xD Hol Johnny Depp volt számomra a félisten, álmaimban meg a férjem, hol Bill Kaulitz énekelte csak nekem a Durch Den Monsun-t xD De olyan is volt, hogy az egyik haverom bátyuskájáért voltam oda meg vissza is. Ennek a kornak ezek a legszebb részei. Hallgasd meg, de ne szekáld emiatt.
Amúgy a húgom is ilyen “magának” való volt. Boldog párkapcsolatban él együtt a pasijával, aki kicsit sem hasonlít se Facundo Arana-ra, se William Levy-re xD szóval nyugi, tökre okés a kishölgy ;)
Szerintem artalmas, mivel a sorozatban bemutatnak egy X vilagot es te egy Y vilagban akarod ugyanezt elerni.
Mindent idealizalnak aki jo az jo aki meg nem az meg nem.
Nem igy működik a vilag aki jó az is tud rossz lenni és még néha a rossz is tud jót tenni.
Már olyan fiút keres aki a sorozatban is szerepel, már azt is elfogja várni, hogy úgy is viselkedjen majd ahogy ott látta.
Jó kis agymosás azt megkell hagyni.
Tesom szokott sorozatokat nézni, és azt vettem észre, hogy atveszi a viselkedési mintákat belőle.
Pld nézett egyet és az kb arról szólt, hogy minden részben veszekedtek.
Pld annyit mondott az egyik, hogy jóreggelt akkor a másik valaszolt és utana ment a veszekedés a semmiert emelt hangon mintha rendes üvöltözés.
Ő is ugyanugy mindenkinek nekiugrott semmiségek miatt ahogy a sorozatban, lecsengett a sorozat, ő is abbahagyta ezt a fajta viselkedést.
Most másat néz de ebben legalabb nyigodtan beszélnek nem veszekednek annyit.
Ő is nyugodtan beszél.
Fizetett agymosas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!