Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mindenki azt mondja de legfőké...

Mindenki azt mondja de legfőképp tesóm?

Figyelt kérdés

Azt mondja jó fejem van és nem érti miért vagyok portás ahol semmit nem kell csinálni és fizetik. Így ezt a pénzt el tudom tenni ez a mellékállásom is.

Főállásban a családi cégben dolgozok vele. Azt mondja nem érti minek vállaltam mikor 24/48ba, 1 szabad hétvégével, nincs ünnepnap, se tb semmi nettó 1000ftért és

még a kollégák se jók,igénytelenek mikor ennél jobb vagyok. Jó családi ismerősünk a főnököm.

Amúgy van egy diplomám és egy nyelvvizsgám ,de ezek nem kellenek a családi cégbe, ebbe benne ragadtam. Így csak a vagyonőri okjm van mint szakma.

Sosem hittem el senkinek h jó fejem van. Ő azt mondja hiányzik belőlem a felelősségvállalás és ambíció, én csak elvagyok a langyosban.

2022. okt. 23. 20:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gondolkodj el akkor a váltáson.
2022. okt. 24. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!