Mindenki azt mondja de legfőképp tesóm?
Azt mondja jó fejem van és nem érti miért vagyok portás ahol semmit nem kell csinálni és fizetik. Így ezt a pénzt el tudom tenni ez a mellékállásom is.
Főállásban a családi cégben dolgozok vele. Azt mondja nem érti minek vállaltam mikor 24/48ba, 1 szabad hétvégével, nincs ünnepnap, se tb semmi nettó 1000ftért és
még a kollégák se jók,igénytelenek mikor ennél jobb vagyok. Jó családi ismerősünk a főnököm.
Amúgy van egy diplomám és egy nyelvvizsgám ,de ezek nem kellenek a családi cégbe, ebbe benne ragadtam. Így csak a vagyonőri okjm van mint szakma.
Sosem hittem el senkinek h jó fejem van. Ő azt mondja hiányzik belőlem a felelősségvállalás és ambíció, én csak elvagyok a langyosban.
Szerintem nem tudja, mi a felelossegvallalas jelentese.
Amugy szerintem azert igy kemenyen tolod, hogy vallalkozas+kiegeszito melo. Inkabb gratula.
Ő a felelősségvállalást arra érti h diplomával egy olyan munkát csinálok ami nem visz előre és csak vagyok.
Nem merek komolyabb munkát vállalni, felelősséget vállalni magamért, h igenis ennél jobb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!