Hogyan alakíthatnék ki jobb kapcsolatot a testvéreimmel?
Figyelt kérdés
Hárman vagyunk testvérek. Én vagyok a legfiatalabb, 19 éves. Tipikus későn érkező gyerek vagyok. A tesóim 36 és 39 évesek. Érthető, hogy a nagy korkülönbség miatt velem annyira nem alakult ki szoros testvéri viszonyuk, de nagyon úgy érzem, hogy nem is kíváncsiak rám, én viszont szeretnék jóban lenni velük. Nekik kettőjüknek nagyon jó a kapcsolatuk. Egymás gyerekeinek keresztszüleik, együtt eljárnak nyaralni, velem meg csak akkor találkoznak, ha valami nagy családi összeröffenés van, amúgy nem keresnek és nem érdeklődnek felőlem. Mit lehetne tenni, hogy egy kicsit szorosabb legyen ez a kapcsolat?2022. szept. 27. 01:25
11/13 anonim válasza:
Mivel már saját életük van ezt így ugy sem tudod összehozni.
12/13 A kérdező kommentje:
Nem azt várom, hogy csak ők keressenek. Sokszor próbáltam nyitni feléjük, de valahogyan nem kíváncsiak rám. Az egészben az bánt a legjobban, hogy van két testvérem, akik között tök jó testvéri kapcsolat van, én meg úgy érzem mintha egykeként nőttem volna fel.
2022. szept. 28. 01:54
13/13 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik sem kíváncsi rám, hiába próbáltam bedobni ötleteket.
2022. nov. 15. 11:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!