Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért kellett a nővéremnek...

Miért kellett a nővéremnek megint belerondítani a dolgokba?

Figyelt kérdés
Csütörtökön volt a szülinapom, most lettem 24. Megbeszéltem vele, hogy tegnap este elmegyünk együtt kicsit megünnepelni. Felöltözünk csinosan, iszunk néhány koktélt, kicsit táncolunk, aztán nálam alszunk. Megbeszéltem vele, hogy esetleg ha akadna egy szimpatikus férfi, aki meghív egy italra, vagy táncra, az nem zavarja, és a barátja érte is jön. El is mentünk a szórakozóhelyre, de az első koktélunkat kértük csak ki, mikor megjelent a pasija néhány haverjával. Pedig én csak “nővéres estét” szerettem volna, és ő zargat 2 éve, hogy szerezzek magamnak egy pasit…

2022. szept. 24. 02:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
24%
Tehát az eleve ott lévő pasikon kívül még felhajtott neked párat a pasi haverjai képében, és még így sem kellettél senkinek. Ez most akkor a nővéred hibája?
2022. szept. 24. 09:11
 12/15 anonim ***** válasza:
85%

Itt szerintem több válaszoló nem érti a helyzetet. Szerintem a nővéred sem értette, ugyanúgy, ahogy ők.

A válaszolók és a nővéred kedvéért megvilágítanám a helyzetet.

Szerintem a fő cél az volt, hogy a nővéreddel legyél, de mivel már biztosan előfordult, hogy egy szórakozóhelyen odamentek hozzád ismerkedni, most is említetted ezt a lehetőséget a nővérednek, hogy ne sértődjön meg, ha esetleg ez lesz. De nem ez volt a fő cél, a véletlenre biztad volna a dolgot, csak úgy érezted tisztességesnek, ha ezt is emlited a nővérednek.

Szerintem ezt értette félre a nővéred, ahogy itt több válaszoló is, és elkezdte erőltetni azt, amit te a véletlenre bíztál volna, és ezzel (nem feltétlenül szándékosan) elrontotta a találkozótokat. Tehát csak egy félreértésről van szó, és ha megmutatod a nővérednek ezt a válaszomat, akkor biztosan megérti, és elfogadja. Legközelebb nem lesz ilyen félreértés.

2022. szept. 24. 09:25
 13/15 anonim ***** válasza:
19%
Csökkentsd a saját függőségedet és ne a nővérednek rendeld alá, napközben is megoldhatod önállóan az ismerkedést.
2022. szept. 24. 09:31
 14/15 Laylah ***** válasza:
100%
Én azért megkérdeztem volna, hogy ő hívta-e oda a fiúkat, vagy említette a pasijának, hogy ott lesztek, az meg féltékenységből "teljesen véletlenül" oda szervezte a haverjaival a kanbulit? Nem mindegy.
2022. szept. 24. 11:25
 15/15 anonim ***** válasza:
97%
Siman nem illett odahívni ha tudta hogy nem olyan buli volt a terv.
2022. szept. 24. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!