Szerintetek testvérek között lehet tartós gyűlölet?
Figyelt kérdés
Lehet érdemes tudni hogy nővérem és köztem 13 év korkülönbség van. Úgy két évvel ezelőtt keményen összevesztünk azon hogy saját elmondása szerint nevelni akar (ekkor 17 éves voltam) és annak hatására elzárkóztam tőle és rendszeresen próbálta velem felvenni a kapcsolatot de ódzkodtam tőle és amikor közel engedtem magamhoz akkor csak bajt hozta a fejemre és kiakasztott és egyfolytában faggadt nagyon személyes dolgokról és sokszor leolt mások előtt és kritzált(szerintem inkább becsmérelt engem mint dicsért).Kisgyerekkoromban lehet hogy ezt elfogultásgból tűrtem részéről mindent.Lehet hogy részemről ez kamaszkori macera és biztos vagok abban hogy mindkettőnk részéről van probléma.2022. aug. 22. 20:05
12/14 anonim válasza:
Írtam privatot. Ha akarsz kerdezhetsz.még.
14/14 anonim válasza:
Mi 15 éve vagyunk rossz viszonyba az idősebb öcsémmel. Én szerettem volna békülni ő folyamatosan gyülölködik Nem értem az okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!