Mit tegyek ha átvert a bátyám és a haverja?
Bátyám felajánlotta, hogy kölcsön adhatnám a fényképezőgépem egy esküvőre a haverjának, a bátyám azt mondta ezzel mindketten jól járnánk, mivel mostanában nem igazán használtam a gépet és jól jött volna egy kis "zsebpénz".
Úgy gondoltam, hogy általa megbízhatok benne, ezért oda adtam neki a gépet, megegyeztünk egy összegben (5000 Ft), őt már hajnalban kifizették, pár nappal később visszahozta a gépet, akkor azt mondta, hogy amikor kap fizetést elküldi a pénzt, azóta se kaptam meg, nem rég annyit válaszolt, hogy nem fizet ki, mert a bátyámnak volt egy kisebb tartozása, amit így tekint törlesztettnek, így ezt beszéljem meg vele. A bátyámnak írtam és látta de semmit nem reagált rá. És most nem az 5000 Ft-ról van szó, hanem, hogy végig hazudott és tudta.. egyébként sem volt túl jó kapcsolatom vele, de ez elég rosszul esett. 20f
"Mit tegyek ha átvert a bátyám és a haverja?"
Eső után köpönyeg, de: majd legközelebb azt tedd, hogy ne írj ki róla kérdést, hiszen azzal se tudod visszacsinálni az egészet, így semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!