Testvéreknek kötelező a kapcsolattartás, a kommunikáció?
Figyelt kérdés
2022. aug. 7. 10:11
21/28 anonim válasza:
Nincs rátörvény, csak az úgy a természetes, ha jóban vannak.
Viszont száma sincs az eseteknek, amikor utálják egymást és nem is érintkeznek. tudok esetekről, amikor szükségét látták annak, hoyg kibéküljenek (mert nem akartak haraggal töltve meghalni...?).
22/28 anonim válasza:
Nem ismerek ilyen törvényt. Én nem tartom, és engem még nem vittek be miatta.
24/28 A kérdező kommentje:
Akkor erkölcsileg sem.
2022. aug. 8. 00:28
25/28 anonim válasza:
Ha ez a nézeted, hogy erkölcsileg nem vagy a helyzet magaslatán. Igyekezni kell kibékülni, de tényleg nem kötelező. Te tudod...
26/28 anonim válasza:
Magánügy, ha akarják tartják a kapcsoltot,ha nem akarják nem. Sokan felnőtt korban nincsenek jóban.
27/28 Paczalos István válasza:
Ha nem érzed szükségét, hogy tartsd a kapcsolatot a testvéreddel, akkor nem. Viszont, ha arra nem vagytok képesek, hogy havonta-kéthavonta egy-két szót váltsatok telefonon, akkor mi a francért kérded?
28/28 anonim válasza:
Még jó, hogy nem. Éveken át húzták fatertól a gyerektartást, sulira alig maradt nekem pénz, semmi nyaralás, semmi szórakozás, vadásztuk az akciós parizert. Hétvégén is melózott. Eladták a házat, amit épített, felélték a pénzt. Nagyfatert is pumpolták, aztán mikor ápolni kellett, már nem jöttek. Fater is már le van robbanva, felé sem néznek. Jobb is, mert vinnék ők a családi ház 2/3-át. Rohadt keselyűk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!