Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Titeket érdekelnének, hogyha...

Titeket érdekelnének, hogyha lennének féltestvéreitek?

Figyelt kérdés

Apám 36 volt, amikor összeházasodtak anyámmal. Az lett mondva, hogy apám 36 évig nagyanyámékkal élt, ő ápolta őket, gondozta, mellette dolgozott.

Volt egy lépcsőház, ami mellett hogyha elmentem, és kint ült egy vénasszony, az mindig megnézett engem, méregetett. És a használt bútorboltban is árgus szemekkel nézett minket egy férfi, már egészen kicsi koromtól kezdve, és emlékszem, hogy anya sose szeretett odajárni, de mivel az volt a legolcsóbb, mindig ott vettünk ágyat, stb.

Apám temetésén mondta el a nagynéném, hogy van 3 féltesóm, apám egyik élettársától. Az a lépcsőházi nő, aki nézett, az a féltesóim nagyanyja, és azért nézhetett olyam rosszallóan. A bútorboltos csávóra meg nagynéném azt mondta, hogy a bátyám, unokatesóm meg azt, hogy a nővérem férje. (2 fiú, 1 lány)

2022. aug. 5. 14:44
1 2
 11/16 anonim válasza:
89%

Nekem van egy féltestvérem, akivel nagyon jóban vagyok, ugyanis nagyon sokáig velünk élt. Csak ugye ő is felnőtt és elköltözött azóta. De tartjuk a kapcsolatot és úgy tekintünk egymásra mint a rendes testvérek. Én nem látok különbséget mivek vele nőttem fel. Nyilván más a szituáció, mint ami nálad van.

Én a te helyedben megismerkednék és beszélgetnék velük, hogy milyen az életük, hogy megismerjem az ő nézőpontjukból is a helyzetet. Lehet, hogy ők nem kedvelnének téged, de az is lehet, hogy egészen jó kapcsolatot tudtok kialakítani. Szerintem egy próbát megérhet. Sok sikert!

2022. aug. 5. 17:45
 12/16 anonim ***** válasza:
40%
Nem érdekelne. Maximum akkor lenne egymáshoz közötök, ha már gyerekként vagy tiniként tudtál volna róluk, és kb. együtt vagy egymással párhuzamosan lettetek volna nevelve, az apád minden héten pár napot eljárt volna hozzájuk láthatásra vagy ilyesmi. Így puszta idegenek, akik azt hiszik, hogy miattad eldobta őket az apjuk - ami nem a te hibád persze.
2022. aug. 5. 17:46
 13/16 anonim ***** válasza:
44%
Persze
2022. aug. 5. 18:25
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze, már csak kíváncsiságból is. Hagyatéki eljárás során simán találkozhattok, lehet pár szót váltani.
2022. aug. 5. 22:57
 15/16 anonim ***** válasza:
12%
Nem érdekelne. Ők az idősebbek, nekik illett volna keresniük engem. Nem tették meg, akkor én miért teperjek?
2022. aug. 6. 10:13
 16/16 anonim ***** válasza:
88%
Nekem két nővérem van, a szüleim eltitkolták őket. Inkább ez érdekelt, nem a tény, hogy vannak. Néha eszembe jutnak, de őszintén nem érdekelnek.
2022. aug. 6. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!