Titeket érdekelnének, hogyha lennének féltestvéreitek?
Apám 36 volt, amikor összeházasodtak anyámmal. Az lett mondva, hogy apám 36 évig nagyanyámékkal élt, ő ápolta őket, gondozta, mellette dolgozott.
Volt egy lépcsőház, ami mellett hogyha elmentem, és kint ült egy vénasszony, az mindig megnézett engem, méregetett. És a használt bútorboltban is árgus szemekkel nézett minket egy férfi, már egészen kicsi koromtól kezdve, és emlékszem, hogy anya sose szeretett odajárni, de mivel az volt a legolcsóbb, mindig ott vettünk ágyat, stb.
Apám temetésén mondta el a nagynéném, hogy van 3 féltesóm, apám egyik élettársától. Az a lépcsőházi nő, aki nézett, az a féltesóim nagyanyja, és azért nézhetett olyam rosszallóan. A bútorboltos csávóra meg nagynéném azt mondta, hogy a bátyám, unokatesóm meg azt, hogy a nővérem férje. (2 fiú, 1 lány)
Nekem van egy féltestvérem, akivel nagyon jóban vagyok, ugyanis nagyon sokáig velünk élt. Csak ugye ő is felnőtt és elköltözött azóta. De tartjuk a kapcsolatot és úgy tekintünk egymásra mint a rendes testvérek. Én nem látok különbséget mivek vele nőttem fel. Nyilván más a szituáció, mint ami nálad van.
Én a te helyedben megismerkednék és beszélgetnék velük, hogy milyen az életük, hogy megismerjem az ő nézőpontjukból is a helyzetet. Lehet, hogy ők nem kedvelnének téged, de az is lehet, hogy egészen jó kapcsolatot tudtok kialakítani. Szerintem egy próbát megérhet. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!