Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Titeket érdekelnének, hogyha...

Titeket érdekelnének, hogyha lennének féltestvéreitek?

Figyelt kérdés

Apám 36 volt, amikor összeházasodtak anyámmal. Az lett mondva, hogy apám 36 évig nagyanyámékkal élt, ő ápolta őket, gondozta, mellette dolgozott.

Volt egy lépcsőház, ami mellett hogyha elmentem, és kint ült egy vénasszony, az mindig megnézett engem, méregetett. És a használt bútorboltban is árgus szemekkel nézett minket egy férfi, már egészen kicsi koromtól kezdve, és emlékszem, hogy anya sose szeretett odajárni, de mivel az volt a legolcsóbb, mindig ott vettünk ágyat, stb.

Apám temetésén mondta el a nagynéném, hogy van 3 féltesóm, apám egyik élettársától. Az a lépcsőházi nő, aki nézett, az a féltesóim nagyanyja, és azért nézhetett olyam rosszallóan. A bútorboltos csávóra meg nagynéném azt mondta, hogy a bátyám, unokatesóm meg azt, hogy a nővérem férje. (2 fiú, 1 lány)

2022. aug. 5. 14:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Érdekelne.
2022. aug. 5. 15:08
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Én megkeresném öket, mert ugyan igazi testvéri kapcsolat nem valószínü, hogy kialakulna felnöttek között, de ettöl még jól megérthetitek egymást. Csak azzal indíts, ha belevágsz, hogy eddig nem tudtatok a létükröl, ezért nem kezdtetek kapcsolatot velük
2022. aug. 5. 15:09
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Jó hogy érdekelne.
2022. aug. 5. 15:12
 4/16 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is van egy öcsém meg egy húgom, de sose láttam őket. Néha érdekelnének...
2022. aug. 5. 15:13
 5/16 anonim ***** válasza:
93%

"hogy anya sose szeretett odajárni, de mivel az volt a legolcsóbb, mindig ott vettünk ágyat, stb."

Off, de ezt úgy írod, mintha hetente jártatok volna ágyat venni. =D

Egyébként engem pl nem érdekelnének jobban, mint egy akármilyen idegen. Vannak távoli unokatestvéreim, de velük sem túl szoros a kapcsolat, pedig őket kicsi korom óta ismerem.

2022. aug. 5. 15:36
 6/16 anonim ***** válasza:
68%
Nem. Nem tekinteném őket a rokonaimnak. Max olyan téren érdekelnének, ha házasság alatt születtek megcsalásból. Akkor utálnám miattuk a közös szülőnket.
2022. aug. 5. 15:54
 7/16 anonim ***** válasza:
80%
Persze.
2022. aug. 5. 15:56
 8/16 anonim ***** válasza:
81%
Engem nem érdekelne. De én már 40 éves vagyok, szóval ha eddig nem tudtam, hogy van féltestvérem a jövőben sem érdekelne. Találkozni úgysem tudnék vele (külföldön élek), illetve teljesen idegen számomra..
2022. aug. 5. 15:57
 9/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem.
2022. aug. 5. 15:59
 10/16 anonim ***** válasza:
79%
Nem bonyolítanám az életemet velük.
2022. aug. 5. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!