Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek mit tegyek?...

Szerintetek mit tegyek? Akármelyiket választom sértődés lesz belőle?

Figyelt kérdés
Én szoktam vigyázni hugom kisfiára, hogy tudjon dolgozni. A párja elhagyta, a szüleink nem élnek. Viszont el kéne most utazzak a párommal. Hirtelen jött, 2 napja tudom. Ő szabadságot nem kapott, ha nem megy kirúgják. A kisfiút nem tudom magammal vinni. A hugom most teljesen kivan hogy nem csinálhatom ezt meg vele. Ha viszont itthon maradok a párom fog megsértődni. Annyira tanácstalan vagyok😥
2022. aug. 2. 19:25
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
96%
Párodat válaszd , nem a te gyereked és nem vagy te babysitter hogy mindennap a te felelőségged legyen vigyázni rá! A szabadidő jár neked is!
2022. aug. 2. 20:55
 32/66 A kérdező kommentje:

28#

Nem volt tervezve az hogy utazunk. Es hidd el emésztem magamat rendesen. Nagyon sokat vígyázok a gyerekre, szeretem nagyon, de igazat adok azoknak hogy ez az én családom rovására nem mehet. Nem venné jól ki magát, ha a férjem nélkülem és a gyerekünk nélkül menne el. Mert a nagyszülők is szeretnék az unokájukat látni.

Reménykedem hogy ki tudja íratni magát táppénzre, és nem lesz baja belőle utána.

2022. aug. 2. 20:57
 33/66 anonim ***** válasza:
97%
A tesót megszokta hogy kihasználhat. Mi az már hogy besértődik mert az ingyen segítségnek nem ő az első hanem saját családja? Akkor mit csinál ha visszamész dolgozni? A szabadnapjaidon sózza rád a gyereket?
2022. aug. 2. 21:16
 34/66 anonim ***** válasza:
5%
És mi az a nagy sietség a nagyszülők részéről, hogy vasárnap hívnak meg csütörtökre?
2022. aug. 2. 21:19
 35/66 anonim válasza:
7%

Szia

“Ne keresse senki a maga javát, hanem a másét.” (I.Kor. 10:24) Ez esetben nyilván a tesódét.

Üdv. Péter

2022. aug. 2. 21:23
 36/66 anonim ***** válasza:
89%

hát mondjuk tesódnak kellett volna első körben átgondolnia, hogy addig nem hagyja el a fogamzásgátlót, amíg nem tud gondoskodni egy gyerekről... ő megszüli te meg azóta is ingyencsicska vagy mellette?

van saját életed, férjed, és akármilyen hihetetlen is itt egyes válaszolóknak, egy saját gyermeked is úgy tűnik... természetesen menj el a családoddal meglátogatni a nagymamát, kicsi is biztos örülni fog neki hogy végre nem egész nap az unokatesóját szitteled. hidd el, aki elég nagylány a gyerekszüléshez, az elég nagylány a gyerek felügyeletének megszervezéséhez is.

2022. aug. 2. 21:33
 37/66 anonim ***** válasza:
19%

Nem volt tervezve az hogy utazunk

De az igen, hogy vigyázol a gyerekre. Felőlem pirospacsizhattok, én nem csinálok segget a számból, amit ígérek, betartom.

2022. aug. 2. 21:37
 38/66 anonim válasza:
92%

Jaja, visszamész majd dolgozni hogy oldja meg?! Nem te szülted, nem a te felelősséged.

Férjed helyében qrvára unnám h jó esetben is csak harmadik vagyok a sorban (hugod és az ő gyereke a dogobó első két foka) de inkább csak negyedik (van saját gyereked is).

Ha így folytatod arra eszmélsz majd h a tied is lelépett a francba és nevelheted a hugoddal együtt kommunában a kis pulyákat...

2022. aug. 2. 21:38
 39/66 anonim ***** válasza:
93%

KOmolyan nem értem az itteni válaszolók egy részét. A kérdező sokat segít a testvérének, most pedig közbejött neki egy program és nem tud ingyen bébiszittelni a tesónak. Ezért kellene őt keresztre feszíteni? Meg elvárni tőle, hogy hanyagolja el a saját férjét és gyerekét?

Tesó majd megoldja: elmehet táppénzre a gyerekkel arra a pár napra, ahogy itt többen is írták. A saját gyerekének a felügyeletét alapvetően neki kell megoldani, a kérdező pedig szerintem nagyon rendes, hogy ennyit segít. Na de a végtelenségig ő sem tolhatja háttérbe saját magát és a családját.

2022. aug. 2. 21:38
 40/66 anonim ***** válasza:
92%
Akik a kérdezőt támadják, tuti hogy maguk is szeretnek másokat kihasználni.
2022. aug. 2. 21:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!