Nyaralás a szülők nélkül hugommal?
Lényegében pihenni szeretnék elmenni pár napra, hogy egy kicsit elszabadulhassak a szüleimtől. Nézegettem szállodákat, többnyire valamilyen fürdőközpont közelében, és a legtöbb esetben 1 főre a két éjszaka 35k-ra jön ki, de 2 főre csak 41k vagy hasonló arányokkal. 24 éves srác vagyok, nincs párom, felmerült bennem, hogy megkérdezzem a tesómat, aki 21 éves és nő.
Biztos érzitek, ahogy én is, hogy kicsit cringe lehet megkérdezni tőle, illetve a család előtt, hogy csak így lelépünk, másrészt viszont tök jó program lehetne és sokkal olcsóbban.
A hátsó szándékra utalgatók kíméljenek, köszönöm.
Miért lenne cringe? Én pl imádtam az unokatesómmal (idősebb fiú) nyaralni járni.
Igaz, hogy sok hülyeségbe belevitt, de egyébként mindig vigyázott rám, meg nagyon jó úszó, vele simán átúsztam bármelyik folyót, mert tudtam, hogy mellette nem fulladok bele, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!