Miért nem tudják felfogni, hogy nekem semmi kötelezettségem nincs ebben a történetben?
Van egy húgom (31 éves), mindketten nők vagyunk, én házas vagyok viszont még nincs gyerkőcöm.
Neki pár éve nincs kapcsolata viszont nagyon szeretne meg gyereket is szeretett volna. 1 évvel ezelőtt úgy döntött, hogy inszeminációval gyereket vállal egyedül. Namost jelenleg 4 hós a gyerek, már amikor terhes volt akkor is az én nyakamba akarták varrni anyámékkal együtt, hogy majd én fogok neki segíteni meg majd sajátomként kell szeretnem, törődnöm vele stb. Amúgy a húgommal rettentő rossz a kapcsolatom gyerekkorunk óta, csak anyàmék miatt tartottam vele eddig is a kapcsolatot. Mindenben alám tesz, az esküvőmre el se jött mert irigy volt hogy nem neki jött össze, a férjemet próbálta ellenem hangolni nagyon sokszor már, egy igazi rosszindulatú, hátulról jövős förmedvény. Most 4 hónapja mióta megvan a gyerek mégjobban tolják ezt, hogy én vagyok a világ legszarabb embere meg igenis nekem vele törődnöm kéne mert ő szegénykém egyedül neveli és igenis azért vagyok a testvére hogy segítsek neki.
Dehát nem én kértem, nem én csináltam akkor mégis mi a francért várnák el, hogy én pesztráljam??? Meg hát egyedül vállalta, tudta hogy egyedül fogja nevelni is, miért akarják rám hárítani a felelősséget?? :(
#10: Az egész kérdés maga. Ami igazából nem is kérdés, hanem egy kirohanás, panaszáradat. Nem azt mondom, hogy nem értek egyet a kérdezővel, és ez így valóban nem jó, de igazából ő is tudja a választ. Csak kiadta magából a dühét és kész.
Na ez meg a másik amit igazából a férjem mondott leginkább, hogy lehet csak a családnak kamuzta be az inszeminációt, és igazából természetes úton van a gyerek valakitől. De vajon megérné ezt behazudni csak azért, hogy anyámék támogassák? (Merthogy apukám véleménye róla egy ilyenért tuti megváltozna nagyon, nem tudom bevállalná-e.)
11.-es válaszolónak pedig: nem, nem itthon él, Berlinben 3 éve már. Fogalmam sincs, hogy ott engedik-e egyedülállóknak. Őszintén nagyon azt sem tudtam hogy itthon nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!