A 11 éves húgom unatkozik. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
2022. júl. 8. 16:23
21/21 anonim válasza:
Felénk a "rád lőcsöltek valamit" azonos azzal, hogy "rád sóztak valamit", általában valami nemszeretem munkát.
Egyébként nem értem, hogy lehet unatkozni, soha nem éreztem ilyent. Olyan érdekes a világ, és annyi a tennivaló! A húgomat sem láttam soha unatkozni, de a szüleimet sem. Apám állandóan bütykölt valamit, anyám és a húgom olvasott, ha nem volt egyéb dolga. Én mindkettőt. A mi családunkban nem volt kitől megtanulni az unatkozást! Az, hogy a te húgod unatkozik, a hibás nevelés következménye. Nem törődtek vele eleget a szülei, és talán a szüleitek sem voltak azok az örökmozgó, állandóan tevékenykedő típusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!