A 11 éves húgom unatkozik. Mit csináljak vele?
Te semmit, mert gondolom nem a szórakoztatására szerződtél!
Találja fel magát! Ha te nem lennél, mi a bánatot csinálna?
Rosszul sejted.
Van egy majdnem 4 évvel fiatalabb húgom, (már felnőttek vagyunk) akivel nagyon jó, szerető a kapcsolatunk, de soha nem volt rám lőcsölve és nem kellett szórakoztatni. Unatkozást meg hírből sem ismerte, ahogy én sem.
Egyem a szíved, cseréljünk gondolatokat a gyerekkorunkról?
Elcsacsogok én veled egy finom tea és aprósüti mellett, de tudod, ez nem az a platform.
Egyébként érdekes helyen lakhatsz, mert én a lőcsöt csak szekéralkatrészként ismerem, de ma is tanultam valamit! Hasznos hely ez a Gyakori!:)
Nem a 15-ös vagyok, de szerintem ez attól függ, hány éves a kérdező. Ha 12-13, akkor valóban simán csinálhatnának együtt valamit, mert jó eséllyel van legalább egy közös érdeklődési pont, de ha mondjuk 17-18, és most a nyári szünetben rá lett hátékázva a 11 éves húga, akkor megértem, hogy nem őszinte a mosolya, és nem akarja azzal tölteni a nyarát, hogy neki animátorkodik. Testvéri szeretet ide vagy oda.
Igen. 17 vagyok és most rám bízták a húgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!