Testvért meg szoktak hivni diplomaosztóra?
Figyelt kérdés
A tesómnak ma lesz és nem mondta, hogy menjek. Nem vagyunk rosszban, heti szinten többször beszélünk. Meghívta a szüleimet, a barátját és a legjobb barátnőit is.2022. júl. 8. 10:02
11/16 anonim válasza:
Meg kellet volna hívnia :( az enyémre testvérem csak azért nem tudott eljönni mert épp koronás volt. Megszakadt a szívem.
13/16 A kérdező kommentje:
Holnap felhivom és rákérdezek miért nem hívott el. De igyekszek túllépni ezen, változtatni úgy sem tudok rajta már. Köszönöm a válaszokat.
2022. júl. 8. 21:12
14/16 anonim válasza:
Nálunk természetes volt, hogy tesómmal mindketten voltunk egymás diplomaosztóján.
Az különösen gáz, hogy még a barátnőit is meghívta, csak pont téged nem. Szerintem csak te képzeled, hogy nem vagytok rosszban. Őneki te semmit se jelentesz ezek alapján.
15/16 anonim válasza:
Engem se hívott el tesóm, szintén ma van neki. Agyilag sajnos olyan szinten van, hogy azt hiszi irigy vagyok rá. Inkább szánalmat érzek iránta, hogy 30 éves koraig tanult és semmije sincs minthogy irigy legyek. Xd Majd talán egyszer rájön vagy nem.
16/16 A kérdező kommentje:
Sajnalom 15.valaszoló, bár te jobban kezeled, mint én. Engem elszomoritott, hogy nem lehettem ott. Reggel hívtam és azt mondta, nem hitte volna, hogy ott szeretnék lenni :( meg hogy a baratnőket nem kellett meghívni, maguktól mondták, hogy mennek. Ez fura nekem....
2022. júl. 9. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!