Húgom egy kétszínű kígyó, állandóan beszólógat?
"Lol, a 47-es meg a kultúra, miután dagadtozik."
Idézek neked is, közvetlenül a kérdésből:
"Aztán azt mondta, te meg elvagy hizva. Egy dagadt p*icsa vagy"
Látod? Ha például csámpás p*icsának hívta volna és a kérdező azon lenne kiakadva, akkor azt a szót használnám.
Jó, akkor én idézek tőled, hátha nem esett le hogy mit írtál: "A kérdező kérdése az volt, hogy mit csináljon a testvérével, hogy az ne szóljon be a dagadsága miatt."
Tényként kezeled hogy a kérdező dagadt. Attól hogy a kérdező húga öt kilót dagadtságnak nevez, és rendkívül primitív módon egy testi adottság kritizálásával próbál visszavágni arra hogy nehogy a kötelességét el kelljen végezni, senki nincs feljogosítva hogy ha a húgnak lehet (neki sem lehetne) akkor neki is le lehet dagadtozni a kérdezőt, akit egyébként nem is látott. Nem azt írtad hogy ne szóljon be a súlya miatt, a külseje miatt, hanem a dagadtsága miatt. Mellesleg 5 kiló nem dagadtság, hanem minimális túlsúly ami az emberek többségének fel sem tűnik. Dagadtság egy 30-40-50 kilós súlyfelesleg, bár intelligens ember azt sem dagadtnak hívja, mert ez egy pejoratív kifejezés, és csak bizonyos társadalmi rétegek nevezik így...
#53 na jó ennek már se füle se farka, amit itt összeírtál nekem. Látom, nem akarod feladni, de ezzel csak saját magadat járatod le, hogy hülyeségekről beszélsz.
"Attól hogy a kérdező húga öt kilót dagadtságnak nevez, és rendkívül primitív módon egy testi adottság kritizálásával próbál visszavágni arra hogy nehogy a kötelességét el kelljen végezni, senki nincs feljogosítva hogy ha a húgnak lehet (neki sem lehetne) akkor neki is le lehet dagadtozni a kérdezőt, akit egyébként nem is látott." - MIVAAAN??😆Elvesztem, pedig nap mint nap buta emberekkel kell kommunikáljak, de ez már nekem is magas labda. Ennek a mondatnak semmi értelme.
#54 inkább olvasd vissza, hogy miket írtál. Ugyan iszonyat kínos mindezeket végigolvasni, megértem, de valahogy az embernek szembesülnie kell ömmagával. Semmi másról nem szól az utolsóelőtti kommented, mint arról, hogy csakazért sem gyakorolsz önkritikát, csakazért sem veszed észre magad, ezért mindenféle lényegtelen dolgokat kiélezel, hogy belém köthess. Legalább az általam idézett mondatodat olvasd már vissza, teljesen belezavarodtál a mondandódba:
"Attól hogy a kérdező húga öt kilót dagadtságnak nevez, és rendkívül primitív módon egy testi adottság kritizálásával próbál visszavágni arra hogy nehogy a kötelességét el kelljen végezni, senki nincs feljogosítva hogy ha a húgnak lehet (neki sem lehetne) akkor neki is le lehet dagadtozni a kérdezőt, akit egyébként nem is látott." - borzalmasan fogalmazol.
"Tényként kezeled hogy a kérdező dagadt."
Nem érdekel, hogy micsoda a kérdező, nem is lényeges. Miért kell ezen rugózni? A lényeg, hogy ha nem akar kisfőnököt játszani és nem piszkálja a húgát, akkor a húga nem nevezi semminek.
54-es kolléga meg a nagy kulturáltságában elvesztette a fonalat, hogy kinek is válaszol. Súgok. Kedves 54, 53 a te oldaladon áll, ő is engem próbál leszólni.
Nem idegből kellene nyomni a lepontozást, hanem előbb olvasni és szöveget értelmezni. :)
59 csak a saját válaszoddal tudok válaszolni.
"Nem tud jobb érvvel előállni ezért sérteget másokat....nem éppen inteligens megoldás, ahogy te sem vagy az."
Pussz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!