Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Húgom egy kétszínű kígyó,...

Húgom egy kétszínű kígyó, állandóan beszólógat?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Hajlamos vagyok az elhízásra, egy felesleges 5 kg is van rajtam, ami iszonyatosan zavar. Új suliban kezdek szeptembertől, és úgy döntöttem, most nyáron kéne változtatni rajta. Azonban nagyon nehezen állom meg, hogy ne egyek folyamatosan. Nyár kezdete óta egész eddig én mosogattam, takarítottam, mert a húgom nem hajlandó megcsinálni, bennem pedig van annyi, hogy nem hagyom édesanyámra, aki egész nap melózik. Na most meglett beszélve itthon, hogy egész héten a drága húgom fog mosogatni, de szarik bele. Tele van a mosogató, ha ötször nem szóltam, hogy mosogasson el, egyszer sem. Erre mondom neki, hogy lusta vagy, és ez gáz h ennyit sem tud megcsinálni (közben kajáltam) . Aztán azt mondta, te meg elvagy hizva. Egy dagadt p*icsa vagy. Tudni kell róla h ő nagyon vékony, bármit ehet nem hízik meg tőle, és egész nap a tv előtt döglik. Tudja, hogy fáj amikor a súlyommal bántanak, és amikor éppen nem vagyunk hajba kapva, állandóan mondja, hogy nem vagyok kövér, semmi gond nincs az alakokkal. Amikor meg szólok neki, hogy csináljon valamit, elkezdi h én mennyire kövér vagyok.. Mondtam szüleinknek is, de nem érdekli őket. Egy kétszínű álnok kígyó, aki letagadja h bármikor ilyet mondott volna rám. Felfogni sem bírom, hogy képzeli ezt? Mit csináljak vele?

2022. júl. 4. 15:38
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 A kérdező kommentje:

#38 amennyiben az utasítgatásnak számít, hogy a szüleinkkel is meglett beszélve, hogy ő mosogat, és szóltam neki, igen.

#39 inkább te ne ugass bele az én dolgomba, mert azzal, hogy próbálsz kioltani, nem igazán segítesz

#40 köszönöm :)

2022. júl. 5. 14:29
 42/66 anonim ***** válasza:
34%
Miben nincs igazam 40? A kérdező közölte a húgával, hogy lusta, többször is. A húga meg közölte a kérdezővel, hogy dagadt. Ha nem ugat be, akkor nem dagadtozzák le. Nem a bíróságon vagyunk, hogy azt méricskéljük, mennyire volt a védekezés arányban a támadással.
2022. júl. 5. 15:12
 43/66 A kérdező kommentje:
Mostmár tényleg kezdtem elhinni h azt írtam többször szóltam neki, de nem látom :/ amúgy meg ha nem tetszik a véleménye, ne ugassál bele
2022. júl. 5. 16:11
 44/66 anonim ***** válasza:
86%

Valakit szembesíteni azzal, hogy trehány és lusta egyáltalán nem sértő. Szóval nem, jogtalan a hugi visszafeleselése. Nem tud jobb érvvel előállni ezért sérteget másokat....nem éppen inteligens megoldás, ahogy te sem vagy az.

2022. júl. 5. 16:32
 45/66 anonim ***** válasza:
23%

Nem bíróságon vagyunk továbbra sem, hogy az legyen a téma mi jogos meg jogtalan. A kérdező folyamatosan piszkálta a húgát a mosogatással. A húgnál pedig egy idő után elszakadt a cérna és jól helyretette a kérdezőt. Ennyi történt. Ha nem érezte volna a kényszert, hogy piszkálja a testvérét, akkor nincs konfliktus. Maximum este a húgnak lett volna konfliktusa a szülőkkel amiért nem mosogatott el, de az nem érintette volna a kérdezőt.

Teljesen mindegy hogyan forgatod, magyarázod, hogyan próbálsz engem sértegetni (Éljen a kettős mérce, mi? Vagy ez is csak szembesítés lett volna?), a lényeg nagyon egyszerű és nem változik. Ha nem akar a húgával konfliktust, akkor ne piszkálja.

2022. júl. 5. 18:10
 46/66 anonim ***** válasza:
70%

#45 jaj de gyökér vagy, ebben a kontextusban teljesen más jelentéssel bírnak "jogos" és "jogtalan" szavak

A "folyamatosan piszkálás" az annyit jelent, hogy a lusta húg nem hajlandó elvégezni a neki kiosztott feladatot és ezt szóvá merik neki tenni. Tudod, én is szóvá merem tenni a munkatársamnak, hogy kummant, vagy a lakótársamnak, hogy kupit hagy maga után. Ezzel nem piszkálom, csak nem tűröm, hogy az én rovásomra trehánykodjon valaki. A kérdező húga pedig a kérdező rovására trógerkedik és ez igen probléma. Lehet, hogy te olyan prosztó-suttyó kötnyezetből jöttél, ahol nálatok ez a stílus természetes, hogy egymással bunkók vagytok, szartok a másikra, egymás környezetét megkeserítitek, de tudod nálunk, kultúrált embereknél ez nem módi.

2022. júl. 5. 20:00
 47/66 anonim ***** válasza:
42%

"A "folyamatosan piszkálás" az annyit jelent, hogy a lusta húg nem hajlandó elvégezni a neki kiosztott feladatot és ezt szóvá merik neki tenni."

De nem a testvér dolga ezt szóvá tenni, hanem a szülőké. Nem a testvér dolga nevelni a testvérét, hanem a szülőké. Nincs joga (ha már ennyire rá vagy kattanva erre a szóra) a kérdezőnek utasítgatni a testvérét, a szülőknek van. Semmilyen kára nem lett a kérdezőnek abból, hogy a húga nem mosogatott el, nem tudom miről beszélsz. A kérdező kérdése az volt, hogy mit csináljon a testvérével, hogy az ne szóljon be a dagadsága miatt. Erre jöttek a válaszok sorban, hogy milyen válogatott módokon kezdjen vele hadakozni, hogyan mérgesítse el még jobban a kapcsolatot. Én leírtam, hogy akár békén is hagyhatná és akkor nem balhéznának és én vagyok a prosztó-suttyó? Abból, hogy szerintem nem kéne beszólogatnia a testvérének sikerült arra következtetned, hogy mi bunkók vagyunk egymással? Az a kulturáltság neked, hogy girhes lotyónak meg gilisztatestű nyomoréknak neveznek másokat? Hát ez esetben nagyon-nagyon örülök, hogy én nem vagyok olyan kulturált, mint te.

(Azt meg már tényleg csak zárójelben, hogy a nagy kulturáltságodban még mindig te vagy az, aki személyeskedik és sértegetni próbál engem. Hogyan is fogalmaztál? Jah igen, hogy ez nem túl intelligens megoldás.)

2022. júl. 5. 21:18
 48/66 anonim ***** válasza:
70%

"Abból, hogy szerintem nem kéne beszólogatnia a testvérének sikerült arra következtetned, hogy mi bunkók vagyunk egymással? Az a kulturáltság neked, hogy girhes lotyónak meg gilisztatestű nyomoréknak neveznek másokat? Hát ez esetben nagyon-nagyon örülök, hogy én nem vagyok olyan kulturált, mint te."

Egy szóval sem írtam ilyet. Szóval nem elég, hogy még kötekszel, de még rágalmazol is. Szép, mondhatom...

2022. júl. 5. 21:22
 49/66 anonim ***** válasza:
73%

"Egy szóval sem írtam ilyet."

"Lehet, hogy te olyan prosztó-suttyó kötnyezetből jöttél, ahol nálatok ez a stílus természetes, hogy egymással bunkók vagytok, szartok a másikra, egymás környezetét megkeserítitek, de tudod nálunk, kultúrált embereknél ez nem módi."

Tessék, idéztelek. Semmi mást nem írtam, csak azt, de azt többször is, hogy ha a kérdező nem szólna be a testvérének, akkor a testvére sem dagadtozná. Így semmi másból nem juthattál a fentebb idézett következtetéseidre.

2022. júl. 5. 21:30
 50/66 anonim ***** válasza:
19%

Lol, a 47-es meg a kultúra, miután dagadtozik.

Vagy te dagadtozhatsz, de más nem girhesezhet? Te mitől vagy több bárki másnál?

2022. júl. 5. 21:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!