Mennyire normális dolog hogy egy nyolcadikos gyerek veri az öccsét?
Figyelt kérdés
2022. jún. 14. 21:01
1/12 anonim válasza:
Erre milyen választ tetszik várni?
2/12 anonim válasza:
Egyaltalan nem, ezt nevezik csaladon beluli eroszaknak. Akarmi a problema koztuk az eroszak nem megoldas!
3/12 anonim válasza:
És te ki is vagy a történetben?
Miért veri?
Nem normális amúgy.
4/12 anonim válasza:
Nem normális, de átlagos, hogy a tesók (meg a fiúk úgy általában ebben a korban) egymást húzzák, cs"sztetik, meg lökdösődnek vagy hasonló, de fizikai nyoma azért nem szokott ezeknek maradni.
6/12 anonim válasza:
Kell egy vagy több véres a nagyobb tesónak, hogy megtudja nem olyan jó annak akit vernek.
Ha megismerte mi a szitu, leszikkad. Ha nem akkor nem kapott ki eléggé.
9/12 anonim válasza:
Ez most olyan mint mikor a 14 éves lány és 11 éves öccse verekszik?
10/12 anonim válasza:
Nem normális, de Magyarországon megszokott dolog. Mikor én jártam suliba 90-es években, ritka volt, hogy valaki nem verte a tesóját, és 4.-ig meg még sokakat vert a bátyjuk. Szerettek "Mortakombázni" a húgaikkal, néha falhoz b-szni őket. A szülők meg a válással voltak elfoglalva, vagy az új családjukkal. Utáltam, hogy engem egyfolytában neveltek otthon, és én voltam a korlátolt nyomi a közösségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!