Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » 6 hónapig voltam halálos...

6 hónapig voltam halálos betegséggel a kórházban! A testvérem meg se látogatott? Covid elött történt

Figyelt kérdés

8 éve történt. Műtöttek is. A testvérem egyszer se jött be hozzám, de még fel se hívott. Apám se jött be (ő kóros otthonülő, akár egy évig se megy ki a kapun) de minden nap hívott. A testvérem élte a világát, bulizott, nyaralni ment, stb. 33 éves volt akkor, én 28. Amikor hazamentem (addig egyedül éltem, de orvosi tanácsra a szülői házba költöztem vissza) úgy csinált mintha mi sem történt volna. Sőt hisztizett, hogy oda költözök. Ő a mai napig otthon él.

Szerintetek igaza van, hogy én lihegem túl a dolgot mert más is lesz beteg? A betegtársaimhoz egymásnak adták a kilincset a rokonok, én meg ott szégyenkeztem, hogy a saját testvérem nem jött be hozzám.

2022. jún. 11. 09:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
61%

Mi a kérdés? Hogy így volt-e? (A főkérdésed így tűnik.) De azt te magad is megválaszoltad.

Hogy normális dolog-e? Azt meg mi nem tudhatjuk. Minden ember, család és testvéri kapcsolat más. Lehet, hogy nálatok normális.

De 8 év után ezen rugózni biztos nem az...

2022. jún. 11. 12:49
 22/25 anonim ***** válasza:
16%

18-19, mivel semmit nem tudtok rólam, be lehet fogni.

35 évesen vették ki a méhem, eszembe nem jutna azt mondani, hogy halálos betegségem volt. Rákos voltam, meggyógyultam.

Egyik erővel minden halálos, hiszen van legalább egy, aki belehal balesetbe, infarktusba, emboliába, stroke-ba.

2022. jún. 11. 12:55
 23/25 anonim válasza:
90%
22 te kérted ki magadnak, hogy amibe nem halsz bele az nem halálos. Egy betegség attól halálos hogy sokan meghalnak benne. Ha mondjuk egy betegségnek az arányai 30 - 70% és 70 a felgyógyultaké, akkor azt nyilván nem nevezik halálos betegségnek...
2022. jún. 11. 14:02
 24/25 anonim ***** válasza:
58%
8 év után?
2022. jún. 11. 18:53
 25/25 anonim ***** válasza:
72%
Ha már túléltél egy halálos betegséget, szerintem szabadidődben kezdj el vízből bort csinálni és hasonlók, a régi dolgokon rágódás helyett
2022. jún. 12. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!