Tesómmal lehet valamit csinálni?
Te hány éves vagy? Nagy a korkülönbség? Lehet már jobb anyagi helyzetben van a család, tudják finanszírozni a gyerek dolgait is.
A te szemszögedből ez biztos nem igazságos, de ilyen az élet. Változnak az idők, szokások, körülmények.
19 évesen még sokan tanulnak. Tegyük fel, hogy valaki 18 évesen leérettségizik, ezután elmegy még tanulni felsőoktatásba, az minimum 3 év, de a legtöbb képzés 4 éves, (van olyan pl. orvosi, ami több), így 22 éves koráig nem dolgozik, ha nem csúszik egy évet.
21 éves vagyok, egyetemista, még én is a szüleimmel élek. Nyáron tudok vállalni munkát, így a szorgalmi időszakban, és a vizsgaidőszakban nem nagyon.
Gondolom a szüleid is úgy vannak vele, hogy most még tanuljon, majd később elmegy dolgozni, mert nem mindegy, hogy azt dolgozik amit szeret, vagy azt amit éppen tud.
Nekem sokszor van olyan, hogy tablet van a kezemben, miközben fekszek, mert így tudok tanulni. Sok helyen elküldik a diasort, és azt lehet telefonon, laptopon, vagy tableten tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!