Mit lehet csinálni a 17 éves fiú tesómmal, ha semmire nem hajlandó?
17 eves fiú, az iskolát idén befejezte. Nyárra talált magának diákmunkát itt a faluban egy kocsmában. Anyu nem engedte őt oda dolgozni, mivel szerinte ott csak elzüllött volna (néha előfordul, hogy hétvégente iszik).
Na szóval nem mehetett oda dolgozni, és most anyu engem idegesít, hogy semmit nem hajlandó csinálni (se füvet nyírni, semmit).
Egész nap a szobájában fekszik, reggeltől estig a tv-t bámulja.
Anyunak azt mondta ő cseszte ezt el, heti 3 napot kellett volna dolgoznia, és elég szép pénzt kapott volna, de mivel nem mehetett ezért egész szünetben csak tv-t fog nézni.
Most amit ő nem csinál meg (fűnyírás, más dolgok az udvar és a ház körül) mindent nekem kell csinálni.
Mi a fenét lehet vele csinálni, hogy ne rohadjon egész nap a tv előtt, csináljon valami értelmeset is?
A tesódnak igaza van, ezt anyátok cseszte el.
Mondjuk a durcival éppenséggel nem megy semmire sem.
Talán beszélj vele, hogy keressen másik lehetőséget?
Mit lehet csinalni? Engedni dolgozni a kocsmaban.
En is voltam pultos negse lettem alkesz.
Miert utazna h lenne neki ott munka?
Sztm is anyud szurta el...
Teljesen megértem a tesódat, dolgozni akart, nem engedték, akkor már csak azért se fog otthon csinálni semmit. Anyukád saját magának köszönheti.
Csinálni nem sok mindent lehet vele, a fenyegetéssel csak még rosszabb lenne a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!