Legtöbbször milyen egy testvéri kapcsolat, ha az idősebb testvér fiú, a fiatalabbik pedig lány?
Figyelt kérdés
2022. máj. 2. 13:22
11/14 anonim válasza:
Köztünk a bátyámmal alapjából jó a viszony, de azt nem igazán tudom hova tenni hogy régen miért vett rá intim dolgokra. Ezt a mai napig nem értem. 19/L
12/14 A kérdező kommentje:
11. Milyen intim dolgokra vett rá a tesód?
2022. máj. 9. 16:57
14/14 anonim válasza:
nekünk bátyámmal nagyon rossz a kapcsolatunk. mikor ő 18 lett apa azt mondta neki vigyázzon rám és neveljen nyugottan mert én még csak egy 12 éves kislány vagyok. sehova nem enged egyedül mindig kisér mindenhova. mindig felügyel tudni akar mindent. bunkó nem hagy békén. mindig ugráltat csicskáztat. beleszól mindenbe az öltözködésembe is. egy szobába lakunk mert apuék a másikba vannak. pl mikor éjjel ki kell mennem pisilni mert fáj a hasam mindig morog hogy felébresztem. ebből is elegem van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!