Családi problémák?
Figyelt kérdés
A párommal és a kis lányommal 1 éve vettük meg a lakást és azóta lakunk benne , mivel édes anyámat nem nagyon érdekli a három tesóm így én velem vannak azóta mióta meg vettük a házat , de már nagyon depressziós vagyok szinte mindenre ideges leszek ehez még jön az is hogy a bátyám is ide hordja korán reggel a lányát mert másra nem tudja hagyni hogy el tudjon menni dolgozni így én rám hárul 4 testvérem , +a lányom de vele nincs gondom mert nagyon ügyes szó fogadó ! Már idegileg ki vagyok nem tudom mit tegyek igen a testvéreim de nem az én dolgom hogy neveljem őket szeretnék saját életet, édes anyám nagyon felelőtlen inkább a palijával van mint hogy nevelné a gyermekeit,bocsi a helyes írási hibákért ,ilyenkor mit szoktak tenni?2022. ápr. 30. 07:54
12/13 A kérdező kommentje:
Sokan írjak hogy bolond vagyok meg stb stb meg hogy magamnak köszönhetem igen, de 1honaprol volt szó az elején hogy addig maradnak mivel othol anyám képtelen volt őket ellátni , szerintem egy normális testvér ezt meg teszi , igen aztán teltek múltak a napok hetek és egyre szorongósabb és depressziós lettem mert már nem kicsik 15 éves és van egy 23 meg egy kisebb azért ensem vagyok hülye hogy a gyám ügyre menjek mert csak a testvéreimről van szó , csak már azon a ponton vagyok hogy elég volt belőlük !!!
2022. máj. 1. 07:59
13/13 anonim válasza:
23 éves a testvéred???? És még a te nyakadon lakik, neked kell eltartani???
A 15 évest is még 8-10 évig el akarod tartani???
Emellett még pofátlanul követelőznek is???
Nyuszika, ekkora balekot mint te még nem hordott a Föld a hátán.
Gyámügyre meg azért kéne menni, hogyha már te neveled a 15 évest, akkor a családit meg az adókedvezményt te vedd fel, ne anyád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!