Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az is ikertestvér, akivel...

Az is ikertestvér, akivel csak a szüleetési hónap és nap egyezik?

Figyelt kérdés
A facebookon ez megy mindenütt is.
2022. ápr. 21. 19:45
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
30%
Nem a kérdés a gáz, hanem néhány hülye kommentelő, aki ezen kiakad és hisztizik. Felejtsétek már el az itteni jelszavatokat, de tényleg, mert már nagyon gáz, amit csináltok! :D
2022. ápr. 22. 20:02
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert az ikrek azok, akik egyidőben voltak magzatok és ugyanattól az anyától származnak.

Ha az ikerpár két különböző apától van (ennek van orvosi neve azt hiszem heteropaternális szuperfekundáció) az is ikerpárnak számít, még ha a születési napjuk nem egyezik.

Ellenben, ha az apa két nőt koppint fel és azok egy napon vagy kis eltéréssel szülnek, a gyerekek nem lesznek ikrek, mert nem egy anyában fejlődtek ki azonos időben.

Ugyanúgy, ha két gyerek ugyanattól az anyától van, csak más évben születtek, attól, hogy ugyanakkor van a szülinapjuk, nem lesznek ikrek, hanem tesók.

2022. ápr. 23. 01:26
 23/34 anonim ***** válasza:
82%

De te gondolom erre a keresd meg az ikredet játékra gondolsz.

Annak a lényege az oldal vagy egy termék reklámozása - és nyilván az oldal üzemeltetői se gondolják, hogy a 64-ben született Piri néni a 98-ban született Katika ikertestvére, de ha Piri néni és Katika kommentelnek az már jó az oldalnak, hiszen ahogy kommentelsz egy oldal bejegyzéséhez, az megjelenik az ismerőseid főoldalán is és, ha van 300 ismerősöd, máris eljutott 300 emberhez a bejegyzésük és ezáltal maga az oldal.

Azt meg tudják, hogy az emberek nagy része izgatott lesz, ha más igyanazon a napon született mint ő és az oldalnak ez telitalálat, hiszen ha azt vesszük, hogy mennyi ember bekommentel alá és ezeknek az ismerőseihez is eljut az oldal, akkor máris csomó emberhez eljutnak és nekik ez a fontos.

2022. ápr. 23. 01:33
 24/34 A kérdező kommentje:
De ez nem csak kereskedelmi játékoknál jelenik meg, hanem magán csoportokban is. Akár humorcsoport, akár zenecsoport, akár szexualitással foglalkozó csoport, akár lájkvadász oldal, bármi is.
2022. ápr. 23. 10:45
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez kb a "Köszönöm a befogadást" típusú posztokkal van egy szinten.
2022. ápr. 23. 10:51
 26/34 A kérdező kommentje:

De most komolyan. Annyi minden nem úgy van már, mint régen.

A Plútó már nem bolygó.

A család nem az, aki vérszerint családtag, hanem lélekszerint.

Bárkiből lehet olyan nemű, amilyen akar.

Bárki szerethet bárkit.

Ezek után már simán lehetnek azok is ikertesók, akiknek csak a születési hónapjuk meg a dátumuk ugyanaz, nem? :O

2022. ápr. 23. 13:00
 27/34 anonim ***** válasza:
94%
Te ennyire fogyatékos vagy, kérdező? Ez csak egy hülye játék.
2022. ápr. 23. 13:03
 28/34 A kérdező kommentje:
Te találtad ki, mi?
2022. ápr. 23. 13:35
 29/34 anonim válasza:
64%
21-es vagyok. Én nem voltam elég világos amikor azt mondtam, hogy felejtsétek már el a jelszavatokat? :P Magyarul írtam pedig. ;) Ennek ellenére lett itt egy 27-es is. Nem vagyok büszke rátok.
2022. ápr. 23. 13:39
 30/34 anonim ***** válasza:
80%

"A Plútó már nem bolygó."

A tudomány fejlődik.

"A család nem az, aki vérszerint családtag, hanem lélekszerint."

Milyen ezos csoportból szedted ezt a hülyeséget?

"Bárkiből lehet olyan nemű, amilyen akar."

Ami azt illeti nem, mert a nemiszervet nem lehet csak úgy átműteni.

"Bárki szerethet bárkit."

Ez pont így volt régen is (ókori görögök), amíg nem jöttek a keresztények a hülyeségeikkel.

2022. ápr. 23. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!